TEMAN SETIA

(BW) Nak Jadi Lisa Surihani

ASSALAMUALAIKUM......




       Maaf tajuk entry berbau riak sekilo...2 3 hari nie Atie ada mood pelik...asyik nak beli mask bagai..terpengaruh dengan house mate...dah macam-macam jenis mask kitaorang beli...dari mask muka....yang untuk mata tue...sehinggalah ke hidung....


      Feeling pakai mask nie memang sakit tak kira la time nak tanggal tue...paling best pakai nose strips sebab nampak hasil dia..macam mask lain tak nampak sangat..biasa jer....so untuk korang...Atie suggest nose strips yang nie...






      Ney ha...murah jer rm6.50.....tapi ada macam-macam flavour..tak tahu panggil aper..belasah jer...ok flavour...ada tea tree...ada mender tah lagi..korang pergi la surveys dekat Watson ataupun Guardian..macam kat tempat Atie memang macam-macam la mask yang ada...sampai rambang mata tengok...rasa macam nak rembat jer semua...dan after 15 minit pakai nose strips...hasilnya....




     Nie dah 3 kali dah pakai..dulu masa first time..memang banyak la blackhead...whitehead..rainbow head bagai...lama-lama dah hilang...memang best habis la benda nie...jom try...



*p/s: korang pakai apa untuk muka??meh la share





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Nurul Ainaa said...

huhuhuh kita pun selalu je pakai. tapi nose tak pernah pkai lagi! =D

deno said...

deno hanya pakai bedak... tu je... huhu.. tak pandai la nak letak mende lain... ^^

Nabilah Syahira said...

eh sama lahhh! la ni pun kite ada beli mask or barang2 kecantikan muka lah kan... ni gara2 terpengaruh dengan kawan yang suka jaga muka lah ni. dulu takde pun nak mengedik try. sekarang baru nak try... pokai duit.. -_- btw, kite pun suka beli nose strips ni! haha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216