TEMAN SETIA

(BW) Nivea Mask Memang Terbaik

ASSALAMUALAIKUM....




     Sekali algi Atie update kan entry kecantikan...ehem macam la tuan empunya blog cantik sangat kan....tapi tak kesah la sebab dah memang minat Atie pun nak kongsi setiap yang Atie alami dekat korang....ok sebelum nie Atie selalu cuba macam-macam jenis mask untuk muka....sebab kulit muka Atie nie sangatlah tak sekata...macam-macam warna...so Atie cuma cuba garnier mask...result dia ok jugak...memang rasa segar....



       Tapi tapi ada lagi nie yang lagi best dari tue....Atie cuba Nivea Sparkling White Mask....


GOOGLE JUGAK...




        Wah tengok nama pun..macam cantik tertarik menarik kan....tue belum cuba lagi tue...lepas Atie cuba mask nie..memang sangat best...mask nak pakai tue sejuk jer rasa.....tambah dengan wangi lagi...Atie selalu pakai sebelum tido...lepas dah kering mask nie...dah takder air dia*try dulu baru faham..boleh la tanggal...dan bila dah tanggal tue jangan lupa cuci muka korang dengan air suam tau...baru la hasil dia elok...



       Bagi Atie mask nie paling best berbanding mask yang lain..lepas Atie pakai...memang nampak la kulit muka makin elok...makin lembap...dan paling best...bila pakai bedak or make-up kulit nampak cantik..tak nampak bedak bertompok*if you know what i mean...Atie selalu pakai seminggu sekali or dua kali...so korang tunggu lagi??cepat pergi cari dekat pasaraya berhampiran korang...dan try sendiri



      Dan sekarang nie Nivea ada buat contest dan menang baucar...means korang boleh tukar baucar tue dengan mana-mana produk nivea....maklumat lanjut boleh korang cari dekat link bawah nie...


|
|
|
|
|
|
|
\/


*p/s: proses kemaskan blog


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

Namee Roslan said...

namee dah try! memang mask ni best !hehe.lepastu muka jadi putih ! :D

Ros Anisza said...

Pernah pakai mask ni.. Best sangat rasanya bila bangun pagi.. Mask ni main beli je jenama apa.. Kejap jenama ni jenama tu..

Bie Cimbelang :) said...

Nivea memang good product kan, Bie pun suka.. mask dia n lip balm dia yg biru gelap.. terbaik!

the garang said...

kau rasa kan? kau rasa la. kalau aku pakai benda ni muka aku leh jadi mcm orlando bloom dak?

Mahamahu said...

Tak pakai mask ni sebab muka masih tegang tak kedut lagi wakakaka.. tapi guna yg lelaki nya je muka kena jaga gak sekrang..

(dari group #BloggingSihat)

Nurul Ainaa said...

ni untuk memuthikan ke untuk ape? hehehe of kos lah sejuk dah kata pakai mask.tp ade je yang panas, yg sauna tu! =P

Shawn Razaleigh said...

shawn dah try.

mmg tebaik


kahkahkah

goodluck

Sya Hyo-Sonn said...

nak try arrr !

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216