TEMAN SETIA

(BW) Kad Siswa 1 Malaysia

ASSALAMUALAIKUM......




        Setelah lama menunggu akhirnya dapat jugak kad siswa 1 malaysia nie...yer lah nak dapat awal tak cukup lagi setahun belajar..sekarang baru lah cukup setahun..so boleh la berbelanja dengan diskaun lepas nie..walaupun tak banyak yang ditolak..tapi bila dikumpul kepam...boleh la beli sebijik kereta..ngahaha....propa....







       Maaf nombor matrik adalah rahsia..konon takut orang check result...yang tak best nya...diorang letak nama sendiri jer...takder nama ayah..yang lagi tak best...ada expired...12/2014..maknanya habis poli dah tak boleh pakai kad nie...ala ala...kenapa tak sambung seumur hidup terus*ayat orang tak bersyukur.....dua hari lepas pergi makan kfc...dapat diskaun wey...snack plate rm6++...satu sebab makan hari selasa...memang murah..campur dengan diskaun guna kad nie..murah berganda...jualan murah..*tetiba...



       Tapi kad nie boleh beli kfc bawah rm20 jer tak salah Atie..kalau atas rm20 maybe takleh guna..maybe ok...tak pasti..korang check la sendiri...so sekarang dah ada 3 kad diskaun!!





        tadaaa!!!! ada kad hasani..kad popular dan kad diskaun 1 siswa..yang Hasani dengan Popular tue memang berbaloi-baloi dia tolak..beringgit jugak la diskaun..yang tak best nya..kad popular dengan hasani tue tak boleh gabung dengan kad siswa 1 malaysia..means korang kena guna salah satu saja....alorh..kalau dua2 leh guna mesti dapat diskaun lagi beribu kali ganda kan..ngahaha...korang dah dapat ke belum kad nie??

*p/s: tunggu baucar pulak





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

Nurul Ainaa said...

amboi, betul2 diskaun ni! makan kfc smpai rm6++ lebhi je =)
hehehee, manyaknya discount card! bak ar satu haha *sukehatije* =P

nadieya said...

saya suka diskaun! mwahaha
tapi, saya belom lagi begelar pelajar kolej,universiti mahupon politeknik. sobs2

hafiz hafizol said...

amboi sukanya dia...

Sya Hyo-Sonn said...

untung la banyak diskaunn . nak jadi mahasiswa jugak !!!

iyka syafika said...

waa..best la dye da dpt.iyka still lom dpt ag.tggu bukak sem bru la kot g menapak kat hep nk mintak ni.hehehehe

zila manaf said...

untungla huhuu wuaa nape gua dh grade! ;p

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216