TEMAN SETIA

(BW) Masa Mencari Duit

ASSALAMUALAIKUM.....




      Disebabkan kengkangan masa...Atie jarang update blog nie....nie pun update sebab tengah cuti...alasan sangat..padahal tak dak idea nak letak dalam nie...nie pun update sebab saja nak cerita dekat korang yang Atie ada lagi satu bisnes baru...ngahaha..bajet cakap macam bisnes beriban..padahal.....



       Atie ambil tempahan buat felt craft..tak kesah la apa pun...nama ker..keychain ker..design akan dibuat atas permintaan....dan harga pun ikut size dan jauh korang duduk...disebabkan Atie malas nak sumbat segala gambar contoh felt yang Atie dah buat..maka dengan ini Atie menyeru seluruh rakyat Malaysia..orang-orang kampung,,,pengali kubur..polis-polis bantuan..pasukan bomba dan penyelamat..zombi-zombi..ayuhlah like page yang Atie buat untuk tempahan felt...





       Dekat page nie Atie akan upload setiap jenis felt craft yang Atie siapkan..masa untuk siapkan tempahan adalah dalam seminggu lebeyh mengikut jumlah tempahan..dan kengkangan masa*ulang ayat atas....so jom la order..tak mahal pun..ngahaha...


*p/s: nampak sangat malas nak update
*p/s: join GA sini

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216