TEMAN SETIA

(BW) Shopping Di Qish Collection

ASSALAMUALAIKUM.....



      Dah lama tak view online shop kan..so sekarang ada satu online shop yang Atie rasa nak sangat promote dekat korang...ceritanya..tadi ada dua tiga booth yang dibuka dekat poli..standard la time masuk PT nie nak ada booth bagai..so gi la usha mana tahu boleh rembat apa-apa yang patut...dan dan dah melekat dekat booth Qish Collection...dari tengah makan lagi dah nampak dah booth nie dari jauh..dan pergi tengok dekat...wow..memang barang best la jual..nak tahu apa??jom jom tengok






        Tadaaa!! tahu nie apa???nie code untuk plain bawal..seketul rm10..gila murah oiii...Atie dah tengok sendiri..memang macam-macam warna ada...tak sempat nak snap gambar sebab tadi ada kelas...yang rm10 tue untuk 45'..yang 60' dalam rm15 or rm18 gitu lah..tak ingat dah...





       Qish Collection juga ada sedia peplum dress..wow..material kain nie kalau pakai memang confirm selesa...Atie dah pegang tadi..memang kain dia lembut gitu..nak beli tapi tengok badan la besar mana..ngeh..





         Dan dan ada juga handbag nie oiii..macam-macam kaler marler....lawa kot..nak grab tapi duit ada lagi nak kena guna untuk benda lain



       Ha yang nie memang bapak murah....rm15...sapa tak nak oiii...macam-macam design ada




     dan printed shawl...ok bagi Atie material shawl nie memang selesa...kalau pakai tak panas....dan memang sangat cantik..memang korang wajib tengok booth Qish Collection nie..emm emmm tahu poli Kulim jauh kan...takpe takpe Qish Collection kan online shop jugak..so dia ada page...cepat-cepat jengah ke Qish Collection Page untuk lebih banyak shawl,tudung dan accesories lain...





*p/s: tadi housemate konon nak jadi model untuk tudung yang diorang beli dekat Qish sekali semua tido...
*p/s: join mini GA di sini




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Nurul Ainaa said...

murahnya tudung =)
dari haritu nak beli peplum dress tk beli2 pun huahua. T_T

Hanim Irsyad said...

Wahh..ley tambahkan collection peplum..bhahaha

Sya Hyo-Sonn said...

fuyyo bapak murahhh

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216