TEMAN SETIA

(BW) Coke & Sundae II

ASSALAMUALAIKUM.....




       Masa lapang dah kembali..baru lah boleh update blog yang buruk nie...seiring dengan idea yang baru datang..ngeh....disebabkan baucar buku 1 Malaysia macam nampak lambat lagi nak dapat...jadi Atie bersama housemate terpaksalah menjejakkan kaki dengan beratnya ke Hasani untuk beli buku dan alat tulis...kalau nak tunggu baucar..memang tak belajar la kitaorang haaa...dengan khabar baucar bulan 3..nah dah nak habis sem...dah sem depan LI...nak buat apa la dengan baucar tue nanti kan...emm emmm



      Atie nie pesen masuk kedai buku jer mesti nak rembat banyak barang..dasar boros...bukan apa geram sangat tengok alat tulis yang comel tue...tambah kalau ada stick note yang kartun...whoaaa...memang Atie rembat...padahal tak guna pun....rugi jer....dan dan..masa pergi hasani hari tue ada pulak sales untuk Pesta Buku Hasani...nahhh...lagi la semangat nak habiskan duit..sempat la rembat novel seketul.....walaupun sedar takder masa nak baca...tapi novel nie memang dah lama cari sebab dah baca part 1 so nak pulak baca part 2...







        Coke & Sundae II....yang part I dulu Atie dah lama baca....itu pun terbaca online...time nak tunggu kemasukan poli..masa tu tahun 2011...dekat 2 tahun jugak la baru jumpa yang part II...*lama sangat....kalau yang part I novel nie mengisahkan kehidupan Azyan dan Syakir sebelum berkahwin...bagaimana Syakir dapat memikat Azyan....part II pula..mengisahkan cerita kehidupa Azyan dan Syakir setelah berumah tangga dan dikurniakan seorang anak yang bernama Ameerul....penulis Ilya Abdullah sengaja menampilkan watak Katrina bagi mewujudkan konflik di dalam rumah tangga mereka....dapatkan Azyan dan Syakir mengharungi suka duka alam perkahwinan....dapatkan sendiri novel Coke & Sundae II sekarang.....



        Ehem macam promoter kan??ekekeke...tapi korang kena baca yang part I dulu baru boleh faham jalan cerita dia...tapi apa pun novel nie memang best sangat bagi Atie*semua novel cinta Atie suka...ngahaha


*p/s: dunia blog makin suram


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

BlueiceButterfly said...

wah macam best..nak kena cari nie..suka baca novel jugak :)

Namee Roslan said...

comelnya novel atie ! :D hehe. nama dia....ingatkan ice cream and air. hehe

nadieya said...

hho, kita dah bei novel ni, mmg besttt! terbaekkk! (y)

Nurul Ainaa said...

betul2 sama lah mcm kite! masuk2 je mesti nak beli bnyk brang sebab brg2 dia comel. padahal tk guna sgt pun ohhoho =)

the garang said...

aku ingat resepi lagi. haha. nasib baik aku masuk baca dulu kalau tak memang aku tak tahu nak komen apa pasal resepi ni hehe

ka try baca novel fixi pulak. buku macam murtad, kelabu memang best

IlyaAbdullah said...

Terima kasih dik..

IlyaAbdullah said...

Terima kasih dik :)

Nyamuk Terbang said...

@IlyaAbdullah thanx kak!! teruja nya penulis sendiri datang komen nie :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216