TEMAN SETIA

Ala-Ala Formspring Gitu

ASSALAMUALAIKUM.....




          Holla...mood hari nie baik snagat..tak tahu kenapa...tak sedih tak bosan..dan hepy ok hepy...haha...ha aku nak perkenal korang sikit satu web baru..dan aku yakin ramai dah tahu pasal nie...tapi tak per lah nak kongsi jugak... 


       Ok korang pernah tahu kan formspring...ala yang tanya soalan ikut suka hati tue..and ya...sekarang ada lagi satu web yang macam formspring jugak..iaitu ASK.FM...lagi best taw..korang boleh tanya ikut suka korang jer...kalau korang tengok dekat side bar aku ada kotak nie





        Tue adalah kotak untuk ask.fm..korang boleh tanya apa sahaja ok...sign in DEKAT SINI..jangan lupa follow aku..dan tanya la macam2...taw taw..kehkeh..selagi tak berkait dengan isu sensitif...insyaallah aku jawab...


*p/s: jangan lupa join GA..tengah panas sekarang




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

hafiz hafizol said...

Wiwiit.... Buatkan aku 1.. haha . Malas plak rasa nak sign up benda nie...

Azhafizah Md Nor said...

okay sayang..tapi fiza xde account ni mahupun formspring yang dah lame dilupuskan..hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216