TEMAN SETIA

Kembar Nad Zainal

ASSALAMUALAIKUM.....




       Cuti-cuti sekolah nie korang buat apa??aku cuti nie asyik layan sinetron jer..kakaka...Bayu Cinta Luna..minat sangat..faber castell..stabilo tak berapa nak minat..teheekkk..bila dah minat tue..sudah tentu dapat hafal nama pelakon kan..yang paling comel Bunga Citra Lestari la kan..hoho....dalam dok tnegok tue..tiba-tiba aku tengok ada pelakon macam pelakon Malaysia...kalau dalam BCL nie dia pegang watak Nadia...sebijik muka Nad Zainal yang berlakon filem Putera Rayyan...sebijik oiii...tak dak beza...bial dah godek baru tahu nama dia...





     Harap maaf nie bukan Nad Zainal..nie Celine Evangelista..pelakon indonesia..memang ramai perasan muka dia macam Nad Zainal...






         Nie ha baru Nad Zainal..kalau nak tengok betul muka Celine nie..korang boleh tengok sinetron petang2 Bayu Cinta Luna...cer korang pulak banding muka dedua pelakon nie...


* gambar ambik google..


*p/s: jangan lupa join GA saya di sticky post



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

ANa Ahmad said...

wah,...semacam la semanis ni hehe.. nice entry... ^^

Namee Roslan said...

eh haah la muka dia macam nad zainal tapi dia versi matang sikit. nad zainal more to cute.:)

Amanina said...

masa first time tengok Bayu Cinta Luna pun memang ada perasan yg nadia ni muka dia sama dengan nad zainal. sebijik! haha

nik ros said...

dua2 cantik :)

Anonymous said...

@Amanina buta ke ape?

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216