TEMAN SETIA

Kejayaan Dari Lagu Doraemon

ASSALAMUALAIKUM....



       Ok Atie tahu tajuk sangatlah metafora....memang dah pening kepala nak cari tajuk..last2 yang tue jer yang dapat pun....haha...nak tanya nie..korang tahu tak lagu yang cara nak lukis doraemon tue...ada dekat tv kekadang..tahu tak??ala lagu yang nie ha....


Bulatan titik bulatan titikbelon kecil bertali dan bulatan besar,bulatan besarada kiri kanan si beri di tengahtarik kiri tarik kananlurus ke bawahdua piring dilukis biar seragam
piring besar di tengah ada roti pita
pita yang lebih besar ada di atas
tambah garis jadi lah
Doraemon.. ♥ ♥ ♥


         Ha mesti tahu kan..so memandangkan Atie dah tak der kerja sangat..boring sangat....Atie cuba la mengaplikasikan lagu nie....





       Disebabkan laptop murah..takder photoshop..so lukis guna paint jer....senget pun senget la..peduli hapa....janji dapat lukis seketul doraemon...ngahaha...bye


*p/s: join GA taw korang




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesome.html

Rien Rose said...

gempak2! cantik..

Wak Gelas™ said...

wahhh pandey lukis kartun mcm anak dara wak jee.. ehHHe

A. said...

Comellll! Tak tahu pulak nak lukis ada lagu camnii and seriously cute gila lagu! Haha. Nice ! :D

Done following you honey :)

Ros Anisza said...

Lagu apa ni atie?? Tak pernah tahu pun.. Mohon nyanyikan dan upload kat youtube..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216