TEMAN SETIA

PANAS | Lagi Isu Murtad

ASSALAMUALAIKUM......





         Dalam seronok godek FB tetiba jumpa satu link dekat wall member Atie..try la bukak link tue..subhanallah..nie yang Atie jumpa..









         Aku rasa macam pemilik akaun nie tak guna nama betul dia..rasa lah....dan tujuan aku buat post nie bukan nak suruh korang bash dia ramai-ramai..orang jenis nie kalau kita bash..makin menjadi lah...lebih baik korang nasihat dia..yakinkan dia yang islam itu indah....kalau tak mampu kita doa jer semoga dia mendapat hidayah dari Allah..dan group yang dia buat tue...kalau boleh kita report la..supaya group tue akan ditutup....


*p/s: geram pun ada..sedih pun ada....




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak ada jugak baca pasal mamat ni.. konon dia ni hajjah al wuzu.. apatah nama tu yg suka tulis dlm blog hina Islam tu. Tak tau sejauh mana kebenarannya

Lina Hamiedah said...

hahahahahha.... mcm2 la...

najihahfara said...

takut dengan org2 sekarang ni..nauzubillah

Amal Espraza said...

main main dengan tuhan tak effek apa-apa pun kat tuhan. sekali tuhan main-main dengan dia baru boleh berfikir menggunakan akal yang betul

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216