TEMAN SETIA

Project 2 | Online Business

ASSALAMUALAIKUM.....



        Hello semua..ok untuk entry kali nie bukan Atie nak promote online page Atie tau...tapi Atie ada project baik punya khas untuk owner online business page or blog..jeng jeng..ok macam nie..lately nie Atie tengok ramai yang dah ada bisnes online sendiri...tak nafi la..Atie pun ada juga buat online bisens tapi kecilan...



       Disebabkan itu Atie nak buat satu projek..eleh projek sangat....Atie nak promote online page or blog korang....nak tak nak tak???ok first meh Atie tunjuk dulu overview bagi blog nie





     Idaklah hebat pun....bukan blogger femes la katakan...so kalau bisnes online yang nak aku promote..komen la yer..atau terus ke FANPAGE..   


NAK JOIN CONTEST CARI PERBEZAAN?? -----> KLIK SINI


*p/s: Join GA okeng...


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah hebt la hehe..

jmput meramaikan..
http://opzzpinky.blogspot.com/2012/12/mini-segmen-tolong-klik-nuffnang-saya.html

Fendy said...

not bad...

Ana Farhana said...

nakk business gak.. tp takda modal lg huu

Azhafizah Md Nor said...

Kalau tak keberatan.promote blogshoppe fiza ni boleh?thanks sayang

http://www.stuffy2u.com/

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216