TEMAN SETIA

Bisnes Dalam Bilik??

ASSALAMUALAIKUM.....



       Hello dah seminggu Atie tak update blog cuma sempat approve komen ja..nak lawat blog orang pun tak sempat lagi..sebab terlampau sibuk dengan daftar pengajian...so sekarang dah cuti mid sem seminggu...lepas cuti sem kelas seminggu..dah cuti balik pulak...suka betul...


      Sem nie Atie lebih tersusun dari sem lepas..sebab sem lepas baru nak biasa diri hidup rumah sewa...sem nie dah biasa so hidup lebih kemas..ngahaha...dan dan semua dah plan awal-awal....tak der lah nanti busy sangat...dengan assigment lagi kan....sem nie pun Atie terlebih rajin semua barang nak bawak masuk rumah sewa..sampai penuh ha...padahal bukan semua nak guna pun...Atie bawak sekali printer...sebab tahu dah..memang banyak assigment kena print..dah tak larat nak bangun pepagi...bawak motor laju-laju pergi print dekat koperasi...



       Di kesempatan itu..eceh macam ucapan raya pulak...Atie guna la kemudahan printer tue dengan sebaiknya..siap buat bisnes dalam bilik lagi...nah kau..cari duit lebih bro...cepat sikit kaya yer dak??ehem bukan bisnes haram tau..ini halal mari..jangan nak fikir bukan-bukan...






       Ney bisnes nya..bisnes la sangat..siap tampal dekat pintu bilik taw..tapi Atie cuma buat untuk budak2 rumah ja....so takder la diorang nak susah sangat kan....hehe...


*p/s: join GA taw dah nak tarikh tutup



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

teringat zaman kat u.. mesti tercari2 bilik tampal bisnes printing

hafiz hafizol said...

Bisness masyuk gak nie.. !!!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau injek printer sesak jugak kalau catriage rosak.. kena hati2 masa refill la.. akak pun dah 2 3 kali tukar catriage sebab salah masuk ink..

Ros Anisza said...

Masyuk bisnes ni. Lagi2 kalau tinggal kat hostel.. Time org nak hantar assignment la paling masyuk..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216