TEMAN SETIA

21 Punya Cerita

ASSALAMUALAIKUM.....



        Hello readers...its 16 september!!huhu....selamat hari malaysia dan genaplah umur aku 21...tua sudah....boleh kawin dah kot..hiks..tapi 21 nie aku rasa kenangan yang paling tak boleg lupa..sebab pestime orang sambut besday aku...memang before this ada jugak la yang wish semua...tapi tahun nie ada surprise...hakhak....



      Petang semalam (15 sept) encik boipreng ajak ronda dengan kawan-kawan so aku pun ikut la...lepak-lepak..makan-makan..then balik..dalam pukul 11 lebeyh camtu kot...semua melencong..aku ingatkan nak balik tapi lepak pulak dekat ict kulim...hello kulim ada ict ok..sangat sebijik..cuma takde lampu  jer....so duduklah situ..sembang-sembang...



         Dekat-dekat pukul 12 tengah malam macam tu..aku tengok Nazir (member encik boipreng) dah dok belit-belit belon..aku pun buat bodo jer la..sebab puak nie memang suka main benda merepek2 nie...tiba-tiba dok bagi pecah belon tue dekat aku..aku pun buat tak reti sebab budak-budak nie memang suka mengusik aku pun..sehinggalah........................



        Encik boipreng dok mai acah2 letup belon kat aku..sekali letup keluar tepung...ouhh suka!!lepas tue mai pulak geng2 dia baling tepung dekat aku...habis sebungkus..memang jadi hantu tepung la..herrr....aku ingatkan budak-budak nie lupa dah besday aku..semua dok rileks ja..haha...sekali memang surprise bagi...


         Sebenarnya nie la first time dalam hidup aku kena macam nie..before this besday cuma sambut dekat rumah....memang nie kenangan yang paling aku tak boleh lupa..thanx yang sambut dan thanx yang wish dekat fb dan mesej...sayang korang semua...mmuaxxx...gambar nanti aku upload dekat fb yaw!!


*nota NT : dah boleh kawin kot

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Yumida Huda said...

hp belated bday
moga pjg umur n murah rezeki
aah dah blh kawen dah..hehe
kalau free, jemput LIKE post ni:

LIKE SINI

TQ :)

deno said...

happy birthday :) wah sweetnya ada suprise :) walaupun jadi tepung gomak... hihi

Da Yana said...

hepi belated besday...

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216