TEMAN SETIA

Cashout 8share Kali Ke-3

ASSALAMUALAIKUM......




        Hello readers....hari nie sehari hujan tak berhenti dekat sini....tempat korang cemana pulak???actually bukan nak cerita pasal hujan pun..ney ha eden nak kobar.....dah cashout earning 8share untuk kali ke 3 nya pun.....





       Tadaaa....dah 3 kali dah ha cashout...aku nie pesen cukup RM50 terus cashout...so bila dah 3 kali total RM151...sebab yang latest nie aku cashout lebih RM1...hehe....dan dan lepas dah cashout pun earning masuk dan boleh lagi cashout...ouhh best weyhhh....





       Nampak???boleh cashout lagi oii...tapi tak mau la cashout sekarang..nak tunggu isnin minggu ke-3 sebab cashout isnin minggu pertama dengan ketiga nie duit dalam 2 3 hari dah masuk akaun...tapi sebelum pukul 10 pagi lah yer..tak percaya??cer try tengok...


        Lagi satu kalau korang rasa korang dah share iklan tapi nampak macam earning tak masuk kan..korang kena la bersabar...sebab earning akan masuk lepas sejam korang share setiap iklan..ada faham???bagus murid-murid...teruskan usaha kamu..-ikhlas cikgu yang comel-


        Yang belum join 8share tue...moh lerr join dekat SINI...tak rugi pape pun..daftar free jer....memang berbaloi-baloi....


*nota NT : alhamdulillah rezeki...



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

hafiz hafizol said...

fuyooo... dah banyak kali cash out.. untung lah... kita nak promote pun malas hahaha =p

Lelaki said...

untung la kan.

Ainim Suju said...

ok..saya nak join la

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216