TEMAN SETIA

On The Way

ASSALAMUALAIKUM....



       Hello readers...fuhh panas cuaca sekarang..office pulak aircond tak jalan..memang panas to the max..mula mood kerja pun jadi malas....ehem entry kali nie nak cakap pasal On The Way pak munawer...


        Aku rasa kan simptom on the way(otw) nie dah macam sebati kan dengan diri kita semua..even aku sendiri pun selalu pakai alasan nie untuk sesuatu perkara..kekadang cakap otw tapi bergolek atas katil lagi..dengan mandi apa pun belum..kihkih..time lambat memang ayat on the way nie paling berkesan la..memang takleh buang dah..haha...on the way sampai sejam baru nak sampai..padahal rumah dekat ja..



       Aku malas nak cakap banyak actually..aku nak kongsi video yang aku rasa kena kat aku sendiri..jom tengok...





       Amacam??terkena tak hidung sendiri??haha



*nota NT :: cuba disiplinkan diri dengan masa

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

Ez-1 said...

haha...mmg bukan Malaysian kalau x pakai alasan On The Way...

Yumida Huda said...

jem la..panjang barisan

Umi Qi said...

On the way hehhe satu simptom budaya yang kita selalu guna kan...tp itulah terkadang kita nak sedapkan hati orang terpaksa guna OTW hehehehe

wahida said...

aku tak pernah pakai ayat on the way ni sbb i am punctual person...heheh...amacam? poyo tak ayat? kehkeh...


salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

Nizam Ijam said...

nasib baik la aku x mcm ni..hehehehe

gua dah update jom semak :D

Azhafizah Md Nor said...

hahaha..soooo malaysians..

iszati said...

hehe tengok gambar jam pun pening kepala apatah lagi yg tgh drive time jam huhu

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216