TEMAN SETIA

Cashout 8share Kali Ke - 4

ASSALAMUALAIKUM.....





       Hello readers...alhamdulillah dapat lagi cash out 8share untuk kali ke 4....memang best 8share nie..senang dapat earning dan payment ke kita pun cepat....dan dan cerita 8share aku dah ada dekat page 8share tau..ouh bangga kejap...haha...tengok SINI.....dan disebabkan benda nie ramai jugak la yang pm tanya pasal 8share...yang mana aku boleh bantu insyaallah aku akan bantu...





       Selalu aku cashout dalam RM50 macam tue...tapi kali nie lebih sikit....





       Kali nie RM63...hiks...lebeyh sikit...rezeki....




       So dah confirm..disebabkan aku cashout pada isnin minggu ke tiga before 10am...maybe dalam 2 3 hari lagi duit terus masuk ke akaun..ha best kan??jom la cepat-cepat sign up 8share..kalau tak faham apa-apa directly tanya aku dekat fanpage atau fb ok....


*nota NT : semangat menaip sambil tengok Istanbul Aku Datang untuk kali ke 8279137916 ribu






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

Cik Itah@RRP said...

seronoknya dia dapat cashout...sy baru je join hehe...baru nak berjinak jinak :)

Hafiz Hafizol said...

Eh rasanya baru haritu aku komen entry kau cash out , nie dah cash out balik.. Bagus3.. kau promote iklan kat mana wei? hehehe

Yumida Huda said...

wah tahniah
syoknye
blh beli gadget idaman

Hanis Azla said...

As-salam..

Alhamdulillah.. bestnya dapat cash out.. semoga terus dimurahkan rezeki hendaknya..

RamRamCute said...

seronoknya dh cash out byk kali....tahniah

❤Kamsiah❤ said...

sikit2 lama2 jadi bukit..

aizamia3 said...

tahniah.. teruskan usaha.. moga2 menjadi bukit.. ;)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216