TEMAN SETIA

VIDEO | Saingan Bobo

ASSALAMUALAIKUM.......




         Hello readers...disebabkan rajin kerja...maka hari-hari lah aku online..then hari-hari lah aku jumpa benda pelik-pelik dkeat facebook + youtube...korang pernah tengok tak video bobo buat untuk lagu Sayang-Shae...ala video yang dia goyang sakan tue...hebat kan kepala dia??kahkah...nie aku ada jumpa satu video yang lagi gempak dari bobo..jom cekidaut...







       Aku rasa boleh terpelanting kepala tue..lepas tu confirm jalan pun tak betul sebab pening..dah takde kerja gamaknya nie...herrr


*nota NT : rezeki ouhh rezeki


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Amyma Omar said...

haha ketawa tengok video tu.. hahaaaaa btw,saya nak jemput awk join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

hafiz hafizol said...

tgk versi Bobo pun dah pitam. kalau versi saingan Bobo lagilah.. wakaka =p

dear xila said...

mmg giler ni....ajak shae collaborate la haha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216