TEMAN SETIA

Malaysia Fruit Ninja In Real

ASSALAMUALAIKUM.....




        Hello readers...korang pernah tak main game fruit ninja??aku rasa semua pernah main kan??tipu lah tak pernah main..sebab sekarang ramai dah ada hanset canggih-canggih..yang ada tab pun ramai kan...aku cuma nak share video Fruit Ninja versi manusia...jom tengok



       Ha apa komen korang??bagi aku macam merepek sikit la iklan nie..tapi not bad la..boleh pulak dapat idea dari fruit ninja kan...so kreatif...pendapat korang???


*nota NT :: kerja dekat office tetiba banyak

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Azhafizah Md Nor said...

pernah tgk version japanese kalau xsilap..cam mengarut pun memang ade kot.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216