TEMAN SETIA

Ada Apa Dengan 13.12.11

ASSALAMUALAIKUM!!!


lepas 11.11.11...sekarang 13.12.11 pulak
hiuhiuhiu
gua dah agak dah
nanti buka fb mesti penuh status pasal nie
ya tidak syak lagi
memang betul sangkaan gua
memang tepat pada sasaran


ada yang hepy dengan tarikh nie
ada yang sedih..adeh
ada pulak yang tulis siap lap-lap bagai
eleh tarikh kapel lerr teww
feewiiittt

rasa macam comel..so gua letaklah

sebenarnya gua tak faham 
apa yang ada dengan tarikh nie
yang korang nak bangga sangat
siap seronok lebih bagai
tarikh ja pun..sama ja dengan tarikh lain
yang gua tahu 13.12.11
pertabalan sultan baru
ha yang tue gua tahu


weyh..Ustaz Azhar Idrus pun cakap
sapa taksub dengan tarikh macam nie..dia bodo
ambik kau
eh asal bila sampai tarikh Islam
korang tak nak bangga macam nie
diam jer....bukan tarikh Islam tue lagi penting ker??
kbai -.-

klik SINI dengan SINI

p/s: penuh news feed dengan 13.12.11..


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

22 sayang gua:

Mazri Khairil Mazri said...

besalah tu...

org kata, nombor baekk

tapi xcited bebeno, paham2 jelah..

huhuhu

Saddila said...

hari berapa muharram ha ?
news feed dila ade syor diri untuk jadi scandal dia hari ni je . puihh .

deen azmee said...

as-salam..

sekadar tarikh jer ni.. tapi kalau nak jadikan kenangan apa salahnya.. mana tau kot ada sapa2 tunang/kawen ka.. senang ja nak ingat kan.. 13/12/11.. cuma jgn terlalu taksub sgt la.. hehehe.. ;)

-loved, peace & harmonyz-

Pendamba Mawar said...

:) bila da taksub macam2 la jadinya..nice..lalala

Finaz Jaafar said...

tarikh2 macam ni memang la cantik bagai tapi takde pe pun yang special sangat

CekbOlat-bOlat said...

news feed bolat puns penuh -_-"

nurul diana said...

tak ada perasaan pon ngn tarikh ni hahhaa

era kecik said...

lorh, tarikh kapel ke?

era pon ingat yang hari ni pertabalan sultan baharu..

ish3.. macam-mcam.. :P

princess said...

HAHAHA . betul3 . kalau cmtu setiap tahun ada je tarikh yg nak dihebohkan sgt . kan3 : )

Syahmi said...

wahhh btul2!!!! baru prasan!! tak amek tau pun pasal tarikh!! kecuali tarikh befday ngan tarikh kawin!! haha

Atiqah Wadiah said...

dh jd trend org skrg taksub ngn tarikh..huhu

Namee Roslan said...

tarikh cantik..biasalha. semua org excited habis. time tu lah nak tunang, time tu lah nak kahwin la apa lah. hehe.

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

nyamuk putry stuju ape yang ustz azhar idrus tu ckp....hahhahahah kene bodo sekali atoiiiii

Zila Nora said...

orang kata, tarikh/nombor tu baik la..orang kata, tapi, xyah nak caye sangat la..

niamarlissa said...

news feed nia x pnuh .. hoho :P

Ana Farhana said...

ahahaha,number je kot.. ^^

Anyyss Shuhaimi said...

mujur news feed gua penuh pasal hari pertabalan sultan je.
tarikh tak bagi pape makna.
ingat mati sudah.

msredcheesecake said...

Msred taksub dgn tarikh lahir msred and anibeseri kawen je.... Bodoh tak? Hheee....

kim heeruul said...

hnya sekadar number yg senang ingt.

Noraien said...

apelah yg nak ditaksubkan .
tarikh je kowt ;)

fierul said...

haish macm2 . plik2 dunia skrg nie ..

Miss Nadya said...

sebenarnya nad terlepas sebab pergi klinik kot..hehe..:)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216