TEMAN SETIA

Kepsi Kepsi Kepsi

ASSALAMUALAIKUM!!!!


gua dah dua hari tak update *eh yaka
lagipun malas nak online
Aaron Aziz tak dak pi mana tak tau
jadi semangat untuk online tue hilang sedikit demi sedikit *entah apa kaitan
disebabkan masa untuk sambung belajar tinggal lagi beberapa hari
maka gua sibuk la kesana kemari untuk menguruskan hal-hal yang diberi
*eh macam pantun lak


buuuuuuuu meluat la pulak buat ayat skema
kahkahkah
sungguh gua tak tipu
gua sibuk gila sekarang nie
gila pun tak sibuk macam gua *eh 
susah rupanya nak sambung belajar balik
semalam gua try main tulis-tulis lukis-lukis atas kertas
tulisan memang dah jadi buruk nak mamp**
disebabkan setelah sekian lama tidak menulis
dan hanya menaip
eh nanti nak buat assigment semua guna lappy 100% boleh tak??
nak jawab exam pun nak guna lappy
tak mau guna pensil mahupun pen dan juga kertas
boleh tak??boleh tak??boleh tak??
*mintak penampar sikit please



motif??
sebenarnya gua nak cakap yang minggu nie saja dah 4 kali gua belasah kepsi
termasuk hari nie
gua pun tak tahu kena rasuk ke hapa
atau kepsi dah santau gua supaya hari-hari pergi sana
atau pakwe kepsi tue sendiri yang bomohkan gua
supaya dia dapat tengok gua hari-hari *eh??
ekeke


sungguh memang gua dah jadi ketagih dengan kepsi
sapa pulak letah dadah dalam kepsi nie
erghhh
gila banyak drama gua
sebenarnya gua nak promote benda atas tue ja
DOUBLE ZINGER BURGER
ala yang dok iklan dekat tv sampai mak gua hari-hari ajak gi beli
aduhai mak oiii
tapi sungguh sedap kot benda nie
tambah bila ada orang belanja
tapi dia ada letak nenas dalam tue
rasa macam kureng sikit la
sebab tak berapa nak masuk lak nenas+burger
kalau nenas+pizza masuk la
eh sapa nak belanja gua pizza???
#okbai
=.=


disebabkan adik comel dari kakak
jadi tempek gambar adik ja la
#okbai *eh dua kali lak

p/s:: sumpah entry paling gua rasa merepek teruk
NT:: moh ler kita main tweet2

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

13 sayang gua:

cik ika said...

amboi..santak betol gn pepsi..

ascil.punye.lah said...

wehhh aku nak kepsi gakkk.

ahowk orang islam said...

tanda2 nak gemuk arr tu. hehehehehehehehehe

era kecik said...

tdi, era ada time mesej yang berbunyik :

untuk bbrapa hari, jngn mengambil minuman dari mana2 produk dr syarikat pepsi sprti : pepsi, tropican juice, slice 7up, coca cola dll .. sebab krn pkrja syarikat tu tlh menambahdarahnya yg tercemar dgn hiv. tgk ntv7.

# tak tahu betul ke tak..

akuamir said...

jangan pecye msg pep si tu,, rumours je..

salam kenal.. :)

CekbOlat-bOlat said...

nk bolat cm adk ker?

ahowk orang islam said...

fuyoh.. info btl2 ke tu..

Syahmi said...

patut lah dia gemuk!! mcam gajah..bhaha

norlia ghani said...

piza mendemokkan. hahaa

Ana Farhana said...

sedapp ehhh ??

* comel nye adek tuu

Lea Isnawi said...

xnah makan lagi zinger bege tu.

Pendamba Mawar said...

best tak?

emanthehalia said...

ok dah la puase. T_T haha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216