TEMAN SETIA

Tabiat

ASSALAMUALAIKUM!!!


memang gua tak akan update blog nie hari-hari
kalau gua free baru gua update
jadi kalau singgah tue tak dak entry baru
singgah buat tak taw dah la
hewhewhew


ok gua nak cerita sikit ja nie
sebab tak boleh nak online lama
asssigment banyak maa *ehem budak rajin
puihhh...
gua cuma nak kongsi pasal tabiat gua ja
gua tak yakin malah tidak dapat kenal pasti
sama ada tabiat gua nie sama dengan orang lain
atau gua sorang saja yang pelik

|
|
|
|
|
\/


ha nie SUMI
yer adik-adik...
gua cukup suka benda nie
gua panggil SUMI
tak taw la orang lain panggil apa
adoi apa yang best tak taw benda nie
tapi tapi gua tak main la makan macam hampa
bawak balik kedai
letak dalam raga motor
pastue tak sampai rumah lagi...dah habis dah
hoho
gua jenis suka simpan benda nie dalam freezer
atau dalam bahasa sopannya peti ais
*freezer tue tak sopan ka??
erkkk -.-'


lepas dah simpan tue
gua akan biar selama dua minggu
untuk beku
maklumlah peti ais gua bukannya jenis tesco
lambat sikit nak beku
bial dah beku baru gua makan
maka jadilah aiskrim sumi
kohkoh
sedap weyh
tak caya cer try
tue lah tabiat gua

|
|
|
|
|
\/



ha ney satu lagi
boleh meroyan gua kalau nampak benda nie
gua cukup kipas susah mati dekat cadbury nie
tak kira la jenis apa
perisa apa,,,bentuk apa
asal nama cadbury ja
confirm gua sapu
nak pulak orang kasi free
lagi la ambek
kohkoh


jadi tabiat hampa pulak macam mana??
ada yang pelik tak??
yang tue ja gua nak cerita
boring kan??
-.-'
sekian~~

klik SINI , dan SINI

p/s:: coming up next --> tips kekal semangat berblogging


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

Nur Atikah said...

nanti nak try lah buad mcm tu :D

Ik Hanif said...

aku suke gigit barang..nikmat woo..lebih2 mainan getah.. =__='

..safwani.. said...

SUMI bila dh beku sgt sedap ;)) feveret kita jgk tuuu ;)

haney said...

wuuu coklet coklet :)

Saddila said...

tak nak lah masukkan dalam peti sejuk . suka makan time lembut . auwwww !
woi gua nampak rm50 kat situ . bak sini !

nurul diana said...

sedapp ! hahaha

widiea azira said...

sumi t0o mmg best kalo letak dlm frezer,kalo x bukan best pon...

choki choki lagi best..heheheh

cik ika said...

i like coklat more..wee~~

ZaTy zUlAiKhA said...

sumi sedap :D . i like

Namee Roslan said...

jelly beku ! :D

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216