TEMAN SETIA

Lelong Lelong!!!

ASSALAMUALAIKUM!!!


gua tak tahu nak letak tajuk apa
jadi gua belasah ja tajuk tue...
huahuahua
niat di hati nak buat entry WW tapi dah lepas hari pulak
salah tengok kalendar
gua tengok kalendar tahun lepas *lawak hambar 
ok tak lawak pun
booooo~~


sebenarnya gua tak tahu nak merepek kerepek apa
kerepek dalam almari pun dah habis 
*ada kaitan ka?
keyboard lappy pun dah lampi macam lampin
lain yang ditekan,lain huruf yang keluar
jadi tak hairan la kalau gua selalu typo
best tak alasan gua?
hewhew

|
|
|
|
|
\/

sebenarnya motif gua nak tunjuk benda nie ja pun
tapi gua kan kejam saja bagi intro panjang
biar tersembuk mata
kahkah

ok fokus pada gambar
nampak tak benda apa tue
apa sos??
yeahh 10 butir markah kepada anda
sebenarnya sos nie hasil gua makan dekat kepsi dengan mekdi
haha nie baru seminggu punya nie
nampak??
betapa rakusnya gua terhadap mekdi dan kepsi
jadi untuk bulan ini
selamat sos dekat dalam dapur mak gua
hewhew

sepatutnya nie WW
tapi gua terlepas
sebab tue jadi entry
grr selalu terlepas
makan semut banyak sampai lupa hari 
kbai -.-

klik SINI dengan SINI

p/s:: pehal nampak macam entry mintak lempang #eh


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

24 sayang gua:

Cik Bunny said...

adeh, baru semalam abg Cik Bunny kutip dan kumpul mende ni dari opis. banyak gile sampai sebotol sos megi pon tak cukup =.="

nurul diana said...

cett pengumpul sos tegar hahha

Pendamba Mawar said...

mak aih.. boleh bukak kedai runcit jual sos..lalala

LAici KAng Ais said...

tak payah susah2 nak beli sos lagi. haha

Mira Adzlia said...

hamboih..byknye..hihi...owh skang xley nk curik botol sos kt kfc..sbb da pki yg picit2 cm mcd..huhuhu

RoslanPutra said...

untung laa... x yah beli sos lagi dah...

SyedGraphiX dot Com said...

HAHAHAHAHA! lawaknya entry ni! sumpah lawak! *lawak hambar jela* kbai.

msredcheesecake said...

Msred kalau gi mekdi mesti amek creamer dia walaupun tak order kopi...hheee..

kim heeruul said...

masyuk boleh makan kepsi & mekdi.

Muaz Faris said...

lawak gile!

niamarlissa said...

g tiap2 hri ke mcm mne nih... byk btul...

KaY 17 said...

pengumpul sos cili ka weh? kumpul banyak2, then post mai kat aku.. kat sineh tak ada sos cili. asyik makan ketchup tomato jer..

Finaz Jaafar said...

hahah..hobi si nyamuk terbang adalah kumpul sos mekdi n kepsi..beware ! ahakz

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

ya ampun banyak nye nyamuk terbang meh mintak sikit..nak wat mee goreng makn ngan sos sedap jugak an

ascil.punye.lah said...

pi jual sos tuh.dpt duit.

Lady Shana Sweet said...

yez.. ader yg banje mekdi hieh. huhuhhu

widiea azira said...

asal x rembat yg dlm botol..byk sket

Anyyss Shuhaimi said...

gua selalu mintak sos lebih bila tapau kfc or mekdi. ingat nak buat stok kat bilik, last2 abis budak satu aras kebas.

cik ika said...

dah boleh bukak kedai da..hehehe

teha said...

sos mcD paling sedap.. hehe

fierul said...

perh ko gila sos ke ?
hahaha

Namee Roslan said...

ahaha, perasan tak tiap kali kita order mcd ke, mesti banyak gila diorg bg. kdg2 mpai 5 tahun akan datang pun tak habis. haha

Ana Farhana said...

satu ikat bp ringgit ? hehe

Noraien said...

hahhaa .nak buat stock ke ape sos bnyak2 tue?meh sikit ;)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216