TEMAN SETIA

Selamat Hari Tua

ASSALAMUALAIKUM!!!

ENTRY INI ADALAH ENTRY TERPAKSA,MEMAKSA,DAN DIPAKSA


hoho
gua gurau ja....
nie kira entry special untuk orang yang tak special
kehkeh
sepatutnya entry nie gua buat 19 dis lepas lagi
tapi disebabkan gua sibuk,penyibuk dan menyibuk
terpaksalah buat hari nie


nyaris-nyaris gua lupa sebenarnya
hoho
ok2 dengan ini
ehem gua ingin mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR yang ke-**
buat Nazmi Faiz Amal Espraza
dah tua dah dak nie walaupun lahir hujung tahun
ada yang tak kenal dia ker??
tipu lerr teww
sapa yang tak kenal admin Sahabat Blogger
yang perasan hensem nie
sapa tak kenal Thegarang nie
sapa yang tak kenal tue memang 2 kali jumaat lagi la tue
kehkeh


dah malas nak cakap panjang-panjang
buat Amal...semoga panjang umur dan murah rezeki
cepat-cepat kahwin weyh
T_T

p/s: hadiah aku kasi tepung jer lah


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

Saddila said...

happy birthday abg garang . kahkahkah

p/s : time birthday dila nanti , please buat mcm ni . hihii

nurul diana said...

hahaha pakcik garang , happy belated je laa ,

The Garang said...

HAHAHAHAHAh paksa palotak kau!!hihihi massehhh

zatiey said...

hepy befday jugakkk..hehe

hawiz said...

hepi besday

Namee Roslan said...

happy birthday to amal :) belated. hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216