TEMAN SETIA

Twitter Nazmi Faiz

ASSALAMUALAIKUM!!!!


dh seminggu rasa gua tak sentuh blog nie
dah bergelar studeng balik memang macam nie la
isnin nie dah start kelas
memang lagi la gua tak sentuh
online pun 3 hari ja seminggu rasa
hoho
bersungguh gila gua....kuikui
besa la nak dapat AKJ
*anugerah ketua jabatan
ingat senang
dah la dapat kos yang memang paling susah
mau tak kuat study
hui.....


ok malas nak berleter 
hari nie gua nak share satu benda ja pun
tapi gua yakin ramai nak tahu pasal nie kan
hoho
gua dah jumpa twitter sebenar dak Nazmi Faiz *gua kipas susah mati dia






oh nami bila kita leh kapel nie..hehe




ok nie twitter Nazmi Faiz


ha apa lagi jom follow dia ramai-ramai
eh follow la tweet aku sekali
kbai
-.-

p/s:: nak tweet dengan nazmi tapi segan..hoho


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

11 sayang gua:

hawiz said...

elop...ehh..bai

Mat Stylo said...

tweet gua tak balas lagi...haha

CekbOlat-bOlat said...

eleleh.. malu-malu kucen plak..

Anonymous said...

Salam kwn2 jemput mlawat blog sy yep kt sni..sign in dlu pastu try la..mmg best..thanks!!
:)

http://spunky.site88.net/blog/blogger.html#s01

si ngokngek said...

dia ada follower ka..haha

gigiAriEma said...

tweet je wat dunno. hehe

nia marlissa said...

pemalu rupanya

ascil.punye.lah said...

eleh3 malu2 pulak kau.=)

Juliet_iRa~" said...

wahh minat nazmi ek!heee

tweet je la ;p

widiea azira said...

nazmi faiz t0o ekceli pakwe guwa..eh!! boleh.. ..

Namee Roslan said...

alaa, takde twitter pun. :?

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216