TEMAN SETIA

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

ASSALAMUALAIKUM!!!


disebabkan gua malas nak update entry
jadi gua join segmen cik kak sorang nie saja
segmen lyssa
ala sapa tak kenal lyssa
blogger hebat masa kini
kehkeh

klik SINI untuk syarat-syarat segmen okeyh




atoto comel
eh makcik nie suruh bagi pendapat untuk blog dia
ehem bagi gua blog dia sangat la cantik
gua selalu juga la masuk blog dia
usha-usha apa yang patut
pink gilerr blog
tapi yang paling gua suka
tutorial dia bagi memang senang gua ikut
gua dah la buta coding nie
kehkeh

ok kalau hampa nak join klik SINI
tarikh tutup dia 1.12.2011 pukul 6 petang
join la ramai-ramai
sekian~~

p/s:: memang malas nak mampus dah



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

13 sayang gua:

Pendamba Mawar said...

untung ar join segmen.:P

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

murni said...

dtg dr segmen yg sama :D
jemput singgah blog muni ..

http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Cik Rose Cute said...

datang dari segmen yg sama
sudah follow
nice blog

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Lyssa Faizureen said...

Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret
4low u..4low me bck ya..

http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

wanie wonek said...

hye saya singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog saya pulak. btw, saya dah follow blog ni ea.

peace yawwwwww (^_^)

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216