TEMAN SETIA

Bisnes Lagi

ASSALAMUALAIKUM.....




          Atie sekarang tengah bergiat dalam dunia bisnes pulak...amboi sakan..takderlah bisnes besar pun....bisnes biasa jer..sajer nak berjinak....sebab sebelum nie pun ada gak buat bisnes...dalam bilik..kehkeh....dan sekarang kepada bidang kecantikkan..macam Atie cantik sangat...ok nie antara yang Atie jual...murah jer tak mahal pun..dan Atie sendiri dah pakai dan cuba benda nie..sangat best dan berkesan...










         Ha macam-macam ada atau...Felinna Lotion pun ada uolls....dan dan ada lagi barang lain...keychain...














        Felt Keychain uolls...memang dah setahun jugak la Atie jual benda nie tapi nak jugak promote..kalau korang berminat..boleh terus ke PAGE dan pm harga..Atie buat semua nie dalam bentuk pre-order..selamat bershopping!!!...



*nota NT : Semoga rezeki bertambah...



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Rosmiza Ali said...

Hai Atie! Semoga sukses dalam bisnes! ^_^

Pstt! Tumpang klik2 Nuff.. Hehe.. ;)

cik violet said...

goodluck :)

Izzati said...

Jom join ! http://contestblog79.blogspot.com/2013/02/my-blog-giveaway.html

Azhafizah Md Nor said...

waaa..atie dah berbiz ye skang..snglah camni kalau nak shopping kat atie je..btw,semoga dimurahkan rezeki dan moga biz atie terus maju..aminn

inasazali said...

wah dh buat bisnes lar..mcm mne boleh ceburkn diri dlm bisnes ni..nk tau jgk..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216