TEMAN SETIA

Waterproof Lomo Camera Yang Murah

ASSALAMUALAIKUM....



        Online shop Atie dikembangkan lagi dengan penambahan barang baru..fuhh....tapi idak ler mahal pun....semua Atie letak pada harga yang ramai mampu beli tau..dan kualiti pun dijamin...so untuk entry kali nie Atie nak hebohkan untuk satu malaysia..ehem...bahawasanya...Waterproff Lomo Camera ada promosi yang sangat menarik...here all the design of the casing
















     Nampak cantik kan???warna warni gitu...nie pulak view dari setiap side





       Ramai tanya...nie casing sajer ker or sekali kamera....the answer is both....kamera sekali dengan waterproof cassing...dan ada lagi yang tanya boleh ambil gambar ke idak nie...hehe..nama pin kamera...boleh la..and this how its work



          Ha pakai filem gitu...sangat klasik kan...kalau nak beli dslr bagi Atie mahal..Atie sendiri pun tak mampu...tapi dengan kamera lomo....tak sampai rm100 korang dah boleh snap pic suka suki dorayaki korang dah tau..harga???

ok untuk promosi RM45 exclude postage..kalau lepas promosi RM50 exclude postage..tak mahal kan??berminat??directly contact Atie dekat FANPAGE atau FB



*nota NT : semoga rezeki bertambah dengan online shop nie







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

Yumida Huda said...

oooo..harga promosi sgt murah..berbalaoi2 klo nak beli
sy pnh tgk camera lomo ni kat kedai..tp pesen lain nyer..harga berapi gak..takut nak beli..dlm rm249..myb model lain kot

onie said...

wahhhhhhhhhhhhhhh :D

Farahin Izzati said...

wah, semoga rezekinya bertambah :D
cantik !!

Ainim Suju said...

Bagus Atie..pandai cari rezeki sendiri

czueka zulaikha said...

cantiknya :)
i like it. smga berjaya ya

Namee Roslan said...

sangat cantik :D tapi masih takde peluang pun nak ada lomo. hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216