TEMAN SETIA

Fakta Tentang Valentine Day

ASSALAMUALAIKUM....




      Nak post sikit fakta tentang valentine day yang ramai suka sangat snaggup tanpa rasa bersalah..tapi nie bukan dari Atie la..tapi dari blog lain..tak salah kalau nak share kan..dan bukan copycat...nie Atie ambil dari PEN PATAH









so pendapat korang???


sumber : Pen Patah . blogspot . com


nota NT : Tak pernah rasa nak sambut valentine sebab macam xder aper jer





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

sobri yaacob said...

buat pngusaha bunga .income akn mningkat.. sdut postif hri vlentime..
but org islam haram la smbut :)

tyka said...

bagi DT hari hari hari kekasih.. he he

Azhafizah Md Nor said...

Setiap hari berkasih sayang kan..^__^

deno said...

hari2 pun bleh bagi bunga kat pasangan.. tak pyh tunggun VD tu

FarhanahAdzlan said...

bukan stakat takde rasa nak sambut,calonnya untuk sambut bersama pon takde hehe takdelah.walau ada calon skalipun moga2 takdelah gerak hati nak sambut valentine ni huhu

nik ros said...

sama la. tak pernah gak sambut valentine ni

Iha Zaliza said...

langsung tak pernah celebrate even sebelum akil baligh lagi :D
meme pun Atiqah, kalau kat sekolah dulu cikgu2 sgt kaya masa tu.. hehe.. jgn marah ya cikgu2 yg ternampak komen ni..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216