TEMAN SETIA

Golden Crab Claw Pizza

ASSALAMUALAIKUM....




        Hujung-hujung minggu nie haruslah aktiviti wajib makan bersama family tercinta...kalau tak balik cuti pun..selalu family akan ambik Atie dekat Kulim dan pergi makan....so nie dah cuti seminggu..memang hari-hari la makan dengan family kan..best oii...dan hari nie abah terdetik nak bawak pergi Pizza Hut...selalu kalau makan situ..memamng dari kecik wajib order Super Supreme sebab yang tue jer yang sedap..yang sesuai dengan anak tekak yang comel ini...tapi hari nie ternampak pulak menu baru sempena CNY....nampak isi ketam seketul seketul atas tue...perghh melting...







           Golden Crab Claw Pizza..slrppp...memang sangat sedap...nampak merah bulat kecil tue..ha itu ceri...tetiba kan pizza ada ceri pulak...tue yang special tue..ada pulak isi ketam..memang hantu isi ketam Atie nie..memang habis la makan kan..nie size regular sebab masing-masing perut kecik...korang kena cuba tau pizza nie...serius sedap dan roti sangat lembut....






        Cappucino Frappe..lebih kurang ice blended gitu..sebelum nie Atie memang tak berani makan benda adik beradik coffee nie sebab ada magrain..tapi sejak belasah cappucino ice blended dekat poli hari tue..macam takder sakit apa jer...terus addict..kehkeh..sedap tau yang nie..try it!!ok tue sajer..memang wajib update pasal makanan dekat sini...bye..

*p/s: join mini GA (SINI)
*p/s: join Big Project (SINI)
*p/s: join Bloglist (SINI)



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

BlueiceButterfly said...

nampak sedap lak piza tue..kelaparan tetiba..hoho :p

myrah cengengg said...

followed :) btw, sedap la pizza tu -,-

FarhanahAdzlan said...

tengok pon dah terliur. hahaha. ceri?first time dngar ni ceri kat pizza :)

LuNa Lee said...

salam. singgah n follow sni.
btw, terliur tgk pizza tuh..hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216