TEMAN SETIA

Bloglist NT Versi Kedua

ASSALAMUALAIKUM.....



           Mood nak buat bloglist dah turn on..memang Atie akan buat macam-macam projek supaya ramai yang ada mood untuk berblog nie..*sila puji...sebab macam mundur jer tengok dunia blog sekarang kan???sebelum nie Atie dah buat bloglist dan hasilnya not bad...and yes..sekali lagi Atie akan buat bloglist..nak join tak???jom usha syarat nya


SYARAT-SYARAT 
1. Tak perlu buat entry 
2. Komen mana-mana entry dalam blog nie *ada hadiah untuk commentators terpilih 
3. Terus tinggal link dekat entry nie
4. Lawatlah rakan bloglist yang lain 





        Kan senang dak???senang kan??so lets join my bloglist...Atie sendiri akan turut lawat korang setiap kali korang update hokeyyy


*p/s: usaha selagi mampu

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Razil Tahir said...

rajinnya buat segmen!! XD

IRA ARINA said...

http://miramashimaaru.com

ina said...

wah..nak jugak ada dlm bloglist.. http://inasazali.blogspot.com

Hanim Irsyad said...

hehe. nak jugak!

http://irsyanim.blogspot.com/

Ainim Suju said...

http://ainimrashihah.blogspot.com

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216