TEMAN SETIA

PELANCARAN PEMBUKAAN

ASSALAMUALAIKUM.......




       Ehem zoom ke tajuk entry hari nie sikit...kemain pelancaran...macam nak bukak kedai..haha...padahal pelancaran page jer pun.....kalau entry yang lepas...Atie ada cakap yang Atie ada jual beberapa itemkan...sebelum nie Atie upload semua dekat page blog...tapi bila fikir rasa macam tak sesuai pulak satukan dengan page blog...



       Jadi Atie ambik keputusan untuk bukak satu page baru khas untuk segala item yang Atie jual...so senang kan korang nak tengok barang and harga...dan ini adalah page yang dimaksudkan...




       Atie harap korang dapat like page dekat atas nie yer...bagi sokongan...insyaallah cukup target like page nie akan dilancarkan...so like la reramai...


*nota NT: Belajar mekanikal tapi berbisnes..hekhek

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

hotmasakini said...

bila nak umum pmenang NT ga topup rm 30?????

the malay male said...

businesswomen

Namee Roslan said...

wah makin maju atie :D

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216