TEMAN SETIA

Setelah Bertahun Menunggu...Akhirnya....

ASSALAMUALAIKUM.....




         Korang pernah tak rasa macam teringin sangat nak satu2 benda tue tapi tak dapat...mesti rasa macam tak senang duduk kan...dan setiap kali ternampak benda tue mesti macam nak gila..kehkeh..serius Atie pun selalu rasa macam tue..ada satu benda nie..Atie nak sangat dari first time nampak iklan dekat tv..bertahun nak beli..tapi tak kesampaian...sehinggalah awal tahun nie..baru dapat..dan bila dapat tue..rasa macam bahagia yang tersangat..rasa macam dah tak dak beban dekat atas bahu..kemain...nak tahu benda apa???

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/



       Ngahaha benda nie ja pun..bila dah dapat makan baru la lega..sebenarnya malas nak beli..mahal kemain...bila ternampak offer dekat Giant hari tue..terus rembat..rasa dia biasa-biasa ja..best sebab ada buah jer dalam tue..korang dah rasa ker?


*p/s:: join Mini GA dengan Projek Besar blog nie (ada dekat side bar)


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Iha Zaliza said...

Haha.. saspen sungguh patik dibuatnya.. kadang2 iha pun pernah rasa mcm tu jgk Atie.. pernah mengidam nak makan eskem 3 kupang.. bila dapat rasa ringan je beban.. hehe..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216