TEMAN SETIA

Rezeki Di Mana-Mana

ASSALAMUALAIKUM.....




         Tak tahu nak letak tajuk apa..so main belasah jer apa yang terlintas...alhamdulillah rezeki datang lagi...macam entry yang lepas Atie cakap nak berjinak dalam bisnes kan..Atie jual barang kosmetik kan..ya...Atie dah kembangkan sikit bisnes..dengan jual banyak lagi item..so banyak la pilihan korang kan...ehem..



       Selain barang kosmetik....Atie juga ada jual jam,gelang,beg, dan banyak lagi barang perhiasan yang lain..yang bestnya kebanyakkan barang yang Atie jual nie takder jual dekat sini...ha....susah nak dapat..tapi harga berpatutan...odak ler mahal sangat...pada korang yang nak cuci mata....boleh terus ke page Atie untuk tengok barang yang dijual..dan Atie akan update dari masa ke semasa...terus PM kalau ada pertanyaan....insyaallah Atie akan reply mesej atau email korang secepat yang mungkin...


     Maaf entry ringkas..letih banyak kerja kena siapkan...dan sory kalau tak dapat balas BW..sebab internet sangat la slow...nanti kalau dah ok..Atie akan marathon ke blog korang



*nota NT : Rezeki ada di mana-mana..cuma perlukan usaha untuk kita mencarinya

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Azhafizah Md Nor said...

semoga dimurahkan rezeki Oleh Allah SWT..aminn

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216