TEMAN SETIA

Felinna Inchloss Lotion In Da House

ASSALAMUALAIKUM.......




         Kalau bukak facebook @ blog sekarang semua sibukbercerita tentang Felinna lotion nie kan..ahha...berkesan katanya...so Atie pun cuba la jugak..nak tengok berkesan ke tak..dan yes!!memang berkesan...lotion dia wangi..dan tak berminyak..selesa sangat pakai..pergi mana-mana pun tak der masalah..time tido pun tak ganggu..boleh jer tido dengan tenang dan selesa....tak sabar nak timbang berat nanti....



        Atie percaya dengan produk nie sebab pengasas dia sendiri yang try dulu sebelum jual kan..tengoklah pengasas pun badan punya cantik..muka sangat lawa..haruslah kita mencuba pulak kan....dan korang kalau nak kan Felinna Inchloss Lotion nie pada harga yang murah..jangan malu jangan segan..cepat-cepat contact Atie dekat FB mahupun page untuk pre-order....






       Tengok dekat gambar RM75 kan..tue harga standard..jangan risau...Atie akan kurangkan harga kalau permintaan ramai..so cepat2 la pre-order sekarang


*nota NT : Selepas dunia blog sekarang dunia bisnes pulak



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Azhafizah Md Nor said...

macam best je kalau gune produk yg berkesan ni kan..kalau camni kene tunggu gaji la kan..

inasazali said...

felina ni mmg berkesan. akk ina pkai lotion ni. dulu berat dia 65kg trun 60kg. serius x tipu.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216