TEMAN SETIA

Nak Setia Ke Tak Eh???

ASSALAMUALAIKUM......




          Hai korang hai...tengok tajuk sikit??setia???hmm nak setia ke tak eh?ke nak curang..amboi jahat betul Atie nie suka suki dorayaki jer nak curang kan??aipp jangan salah sangka..nie tak der kena mengena dengan hubungan sapa-sapa..nie antara Atie dengan Nuffnang...haruslah kalau dalam banyak-banyak entry ada sikit entry pasal Nuffnang kan...hihi....*tak tau motip apa gelak dekat part nie


         Sebagai blogger yang tidak seberapa makanya earning Nuff pun tidak seberapa seiring dengan peningkatan blog*ayat kena hebat...bulan lepas Atie cashout duit dari nuff...dan sampai sekarang tak dapat lagi....dengar cerita..nuffnang nie sebulan lebih baru bagi kan cek...cerita dia sekarang dah dekat dua bulan..ok sabar Atie sabar*tak marah pun...



         So Atie hantar ler tiket dekat nuffnang...well macam biasa kalau ada kemusykilan kenalah antor dekat nuff..sebab pihak Nuff nie sangat mesra orangnya...walaupun kita tengah marah..diorang watlex watcool watpeace*erkkkk....Atie bagitau la bila yang Atie cashout then tanya bila boleh dapat...and guess what??baju guess cap ayam Atie baru beli RM10*tetiba..haha gurau...guess what...Nuff cakap berdasarkan pada tarikh Atie cashout..bulan April baru leh dapat cek..phewww phewww...lagi 3 bulan ok..hmmm






           Ramai suggest suruh tukar Innity..em innity ada syarat tak???ada jugak yang cadang suruh tukar Komli..tapi komli nie tak salah page rank mau tinggi..blog cekedis nie berapa jer page rank macam tak layak..dan macam nak setia jugak lah dekat nuff....lambat pun lambat la..bukan harap sangat pun..kehkeh..mana tahu akak nuffnang tue main acah-acah..tup tup esok sampai cek kan...*sedap hati..


*nota NT : esok pagi buta kena merempit ke kulim


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

heirizalieyana said...

jom join
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-heirizalieyana.html

Hanim Irsyad said...

huhu. sabar je la. kite pun nak tukar tapi tak tau lg nak tukar or tak. huhu

Ainim Suju said...

xberani nk ckp tp kawan saya ok plak time cash out..cepat je dapat..hmm..saya xpenah cash out lagi sbb malas

BlueiceButterfly said...

sabar menunggu..hehe blog saya tak ada pon..hehe malas nak letak :)

ina said...

baik setia je kut..nanti kang cek blum dpt lagi x psl2 kena reject pulak..

El-Janna said...

huhu sabo yek^^

Shazreena Shukri said...

nuff memang lmbt..setahu reenalah..sabar sajalah..org bg dkt kita..terimalah hahaha :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak aritu pun dekat 3 bulan jugak.. antar ticket jawapan dia sama je. apapun dapat juga tp 3 bulan tunggu. Akak pn berkira2 nak curang tp tak study lagi pasal bakal2 skandal baru tu..

Siti Nor Khaleeda said...

ermmmmmmmm sy yg ke-9 lh

Iha Zaliza said...

janji ada jugak hasilnya.. ni yg dah 8 bulan pakai still RM0.00.. betul gak time kita tgh mrh n hantar tiket, stuff nuff jwb dgn tenang.. mmg sungguh sopan santun okeh, haha..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216