TEMAN SETIA

Projek Besar Punya

ASSALAMUALAIKUM...




          Mentang-mentang cuti..update blog je keje...kehkeh...so dah cuti nie kan..banyak sangat plan..antara nya yang nie lah....Atie ada beberapa novel yang rasa macam dah malas nak baca sebab dah khatam banyak kali.....kira novel preloved...acey...preloved sangat..so Atie ingat nak kasi jer novel2 tue dekat pembaca blog nie..ha korang nak tak??tapi tak best la kan bagi gitu jer..kena la buat benda sikit...nak buat GA lagi??oh no no no...GA tengah running lagi...yang GA lepas pulak hampeh...sponsor kelaut...hilang pi mana pun tak taw..jangan risau...Atie masih dalam proses mencari sponsor berkenaan..jejaga




         So nie novel yang Atie nak bagi free kat korang..diulangi..free!!










      Ha ada 4 buah..so 4 orang la kan.....tapi ada syarat tau....sekarang nie jumlah komen dekat blog nie 3528...dan dan Atie tengah mencari pengkomen*wujud ker perkataan nie...pengkomen yang ke 3997...3998...3999...4000...ha amacam rare tak???memang berani mati punya projek nie...so rajin-rajin la komen dekat blog yang tak seberapa nie*tunduk kepala....ala jangan risau Atie memang akan terjah balik sesapa yang komen dekat risau....ok ok???good luck korang..


*p/s: join GA tau..


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

deno said...

wah best2 :)

I K A :) said...

wah freeee :) nak try lah . kot2 bernasib baik ke .

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216