TEMAN SETIA

Celcom Offer Memang Best

ASSALAMUALAIKUM.....




          Hari tue nak bayar duit broadband...pastu pergi la dekat kiosk celcom dalam tesco...sementara tunggu orang tue nak search nombor akaun..nak settle bayar semua....usha2 dulu la apa yang ada..ternampak PortaWifi...bila dah nama pun wifi memang best la kan...portable pulak kan...ada pula plug 3pin...hohoiii....senang nak guna...tak payah susah dah...so tanya punya tanya pasal pakej yang ditawarkan..pergh mahal jugak la..makan angka ratus...kalau broadband sebulan RM70...tapi idak ler puas hati sangat...cukup kouta jer terus siput....



          Tapi tapi baru tadi dapat tau yang celcom ada buat offer yang memang best....memang berbaloi...dan menyenangkan...




click untuk tumbesaran




         Kalau korang dah memang sedia ada broadband..korang boleh trade in broadband korang tue dan boleh dapat satu PortaWifi baru..hoiii...takmau lagi ker...






click untuk tumbesaran


       Tapi kena la tambah duit sikit....tambah RM99 dah boleh dapat dah satu PortaWifi dengan charger kereta sekali plug 3 pin..ha kan murah..kalau tak trade in..RM100 lebih....nampak???ada jalan untuk pergi lebih jimat....kalau korang tak faham..korang boleh terus klik link bawah nie untuk terma dan syarat








*nota NT : Kalau benda murah memang cepat jer NT grab...kikiki




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

tyka said...

belanje pelisss...

Nyamuk Terbang said...

@tyka haha kiter belajar lagi

Ainim Suju said...

so, plan nak amik ke?

Seneorita Baharin said...

celcom offer mmg awesome laa..murah jgk la kalo trade in dgn brokband kan..hee..thank Q for dis info dear :)

Cik Orkid Melur said...

promote nampak xD

Diana said...

Info yang sangat berguna...
thank....

Yumida Huda said...

wah....sy baru je nak langgan broadband nih..
nampak menarik je pakej portawifi tu

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216