TEMAN SETIA

6 Soalan Paling Bodoh

ASSALAMUALAIKUM!!


entry ini berunsur letih
zzzzzzzzzz

pernah tak hampa tanya atau ditanya beberapa soalan bodoh??
pernah tak??
aku selalu kena dan mengena 
ada la 2,3,4,5,6 soalan bodoh yang bila kita tanya ja
peratus untuk makan penyepak amatlah tinggi
jadi aku nak bagi cara jawab yang lebih kurang sama bangang dengan soklan



1) Bila kita tengah baring nak tido

S:: Hang tengah tidoq ka??
J:: tak lah...tengah practise macam mana nak mati



2)Bila kita bawa TV rosak jumpa techincian

S:: Nak repair tv ka??
J:: tak lah..saja bawa tv nie jalan-jalan sebab boring


3)Time tengah bangun tidoq

S:: Hang baru bangun ka??
J:: tak lah..aku tengah mengigau nie


4)Kawan kita telefon fon rumah..diulangi fon rumah

S:: Hang ada mana dekat rumah ka??
J:: tak lah...Ada kat bus stop!!!


5)Kita baru kuaq bilik mandi tetiba ada orang tanya

S:: baru lepas mandi ka??
J:: tak lah..baru lepas jatuh dalam lubang jamban..sebab tue wangi


6)Tengah ada dalam toilet dengan pintu berkunci..ada pulak orang tanya

S:: ada orang tak??
J:: tak lah..mana ada orang..taik yang tengah bercakap nie



semoga berjaya
#okbai


p/s:: damn!!! banyak pulak perkataan 'tak lah'...
nie semua awek kawan aaron aziz punya pasal.. kuang~~




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

Pendamba Mawar said...

nak kena hentak la tu.ahaha

kim heeruul said...

kah kah kah..saje cri point nk bersembang lettew..

RinsyaRyc said...

soalan 6 tu.. ><
memangla...

K O R I E said...

loyar burk latew!
i like

Umie Artoqiemie said...

nak makan kaki org yg tanya macam ni..

Ana Farhana said...

haha,ape laa...

Rosalia said...

hahah.kalau sy jwb kau tgh tidur time tgh baring sy ckp takla tgh berenang.haha mcm tak nmpk kita wat pe.:)

Razil Tahir said...

LIKE!!
btw, aku nie ske gak tanya soalan merepek cmtu.. pastu member aku pun akan jawab merepek gak.. Pastu sama2 ketawa! best kan? hahahahah

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216