TEMAN SETIA

Yuyu Zulaikha Petik Nama Gua

ASSALAMUALAIKUM!!!


tak taw la pasaipa banyak pulak aku update hari nie
lama woo tak buat kerja gila kuasa update setiap sejam
kihkih
ok hari nie aku rajin nak jalan-jalan kat blog orang
sapa yang nak aku singgah blog dia
sila sepak laptop masing-masing dengan kuatnya
kuang~~


seperti biasa banyak juga blog yang wajib aku terjah setipa hari
best baca blog mereka
antaranya mestilah kak YUYU
tengah syiok baca entry dia yang menggunakan ayat kebaboom
tetiba!!
toink ternampak nama aku??
weyh kak yuyu letak nama gua dalam blog dia
kau hado??
|
|
|
|
|
|
\/


ha aku tak tipu kan??
kohkoh
ala kak yuyu rindu aku lerr teww
sampai petik nama aku dalam diam
#okbai


p/s:: gila perasan budak nama nyamuk nie

kalau tak caya cer klik SINI pastue cari nama aku sampai dapat



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

16 sayang gua:

kunci locker said...

hahaahha...gila la..mmg die tulis nama ko..bangga la tu...tp knp tak de bcklink??die lupa kot...die egt ko btol2 nyamuk...hahhaha

kejam#

Nyamuk Terbang said...

@kunci lockeraku pn rsa pelik jgk...ke kebetulan kot

kim heeruul said...

awat dia tak backlink ?
haha..takut nnti lu lg glamour dr dia kot..tu yg dia tak backlink.=p

Nyamuk Terbang said...

@kim heeruulkejam nya ayt kau ^^...kbtln ja tue..dia nk tulis...tpi aku yg perasan

cik ika said...

untunglah..heheh

Cik Jannah said...

haaa. letak nama saya dalam entry awak lak hehe

Ku Azhar said...

waaa!! retis!! gud2 :D hehehe

Penyu said...

nak buat entry pasal nyamuk gak la.

atiqa aris said...

amboi,kwn ngn retis.hehe

Areliff said...

kebetulan nyamuk disitu ekekekeee

fierul said...

hahaha terbaik la ..

yuyu Zulaikha said...

arghhhhhh!! tepuk nyamuk ni kannnngggg!!! haishh! nak tengok tivi pun susah!

Ana Farhana said...

haha,ade bce :)

Namee Roslan said...

hehehe, nyamuk terbang membawa aedes ! :D ridsect!!!

Syazwan Che Deraman said...

pantang kena ngumpat kau ni!
haishh!

Cik Jannah said...

haha. say amenungguuu awak tulis saya pulak. kuang2.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216