TEMAN SETIA

Siput Punya Beruk

ASSALAMUALAIKUM!!!


kali nie aku nak buat entry marah-marah
boleh dak??
serius memang rasa nak marah dan lempar semua benda yang ada
baran tak baran la
tapi memang nak marah
marah nie!!marah nie!!


hari sabtu lepas kot..ntah tak ingat dah
aku bayar duit broadband dengan kadar RM68
dengan bangganya
balik tue berangan la dapat online sesuka hati
tapi damn!!
balik demam
dua hari aku tak online*rasa macam cerita dongeng


lepas dah baik tue
mula la rutin macam biasa
aku nie jenis spesis bangun ja pagi terus capai hanset check mesej
pastue capai laptop bawah katil *bawah katil aku simpan..hang ada??
online sejam baru kalut pi mandi
sungguh buruk perangai
online ja
damn!! punya la slow gila tapir
ok lah
maybe line tak berapa nak online
tetiba broadband berkicau *serius bunyi burung
dah sudah!!
ok dapat surat cinta dari celcom
|
|
|
|
|
\/

what the <3
nie yang rasa nak lempar broadband masuk sungai nie
dah bayar pun dok hantar jadah limit bagai
serius aku online FB dengan BW ja
tak dak pun tengok movie
memang mustahil la 4gb tue habis
grrr~~
dua bulan lepas lagi teruk
dah bayar dah bil
tetiba bil next month sampai RM100++
bapak terkejut!!
gi centre awek cun tue cakap bil bulan lepas tak bayar
cakap kat dia dah bayar
dia kata diorang ter key in dua kali
so tak masuk
kena bayar lagi sekali


harem!!
habis duit aku
nasib bil bulan lepas RM4 jer
sebab tolak dengan kejadah tah
dulu guna maxis
tapi line lambat nak mampus...tak kira bayar ka tak
tukar celcom jadi macam nie
serius marah!!!


tapi sebenarnya ada ja tutorial nak bagi BERUK nie tak makan banyak
dengan erti sastera
tak mau bagi broadband exceed limit cepat
tapi disebabkan aku nie jenis pelupa
aku tak tahu aku lempar mana tutorial tue
nanti dah jumpa aku buat entry
kbai =.=


eh lupa AMAL suruh aku cakap dia hensem
dia yang suruh

p/s:: nak guna wifi tapi tak mampu sobs sobs *mintak simpati

NT: sebenarnya nak marah dekat orang lain tapi terlepas dekat nate berukband nie



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

14 sayang gua:

RinsyaRyc said...

aku dulu terkejut sbb smpai 200. mane entah 200 tu dtg..~

cik wanie Lovela (CWL) said...

lempar2 lempar hehhee

ecadwinkyasha said...

meh baca eca nya tutorial :)

http://www.ecadwinkyasha.com/2011/08/masalah-broadband-overlimitpengguna.html

Farrah yong said...

aku pakai unifi kat opis .

tapi kat rumah pakai berukband .

sob. sob . ~~~

Ku Azhar said...

jgn pakai beruk band! hehehe pakai la wimax :P..promote kejap

erleena said...

hahahaha eyhh ni y takowt nk kwn ngn berukband nieh !
aha smpt enterframe agy tuhh

azam said...

woh.....dah habis....hehehe

salam kenalan...

Izyan Masri said...

LEMPANG JE MAXIS NI.MEMANG SUKA CEKIK DUIT ORG

Rosalia said...

smpi mcm tu ke? ish nsb pakai streamix kat rmh. tp nty bljr tak tau la.takut la nk pki beruk mcm ni.haha

The Garang said...

tapi betul kan. aku hensem??

Nyamuk Terbang said...

@The Garanghnsm lg radhi khalid

Finaz Jaafar said...

broadband ni kan memang mintak kaki kot..selalu macam tu..kat rumah tu pun kakak kita kadang2 hadapi masalah yang sama..adoiii kejam betul la !

Auni ^^ said...

try usha umobile :P

BlueiceButterfly said...

~sabar2..kang lempar broadband 2 xleh on9..hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216