TEMAN SETIA

Lirik Lagu Yunk Versi Penang eh Pening

YUNK

yunk, cuba hang jujur padaku
yunk, gambaq sapa dalam beg duit hang
yunk, pasaipa hang diam macam tue
jawab sayang, satgi aku bagi pelempang

reff::
aku tak mau sembang dengan hang
sebelum hang bagitau semua
hang mau apa
sapa dia tue
aku tak mau hang pasang lain


jangan dok kol aku lagi
buat perabis ja kredit weyh
aku kenai hang
hang tak kenai aku
dulu kini dan selamanya


yunk,jangan ingat aku tak taw
yunk, aku budak pandai bukan bodoh
yunk, dengar la cakap aku
pilih sayunk, nak pelempang ka penerajang


repeat reff *siap ada repeat lagi


saat hang nak cakap
aku pun kalut nak cakap
hang pun cakap
aku pun cakap
la nie sapa yang nak dengaq


kol la aku balik
kalau rasa banyak kredit
duit hang bukan duit aku
duit aku memang duit aku
aku sayang duit hang selamanya......



p/s:: gila bernas kepala hotak aku..
NT:: buat cover pun best nie


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

9 sayang gua:

IkhAnif said...

ececece...hang dah pandai ubah lagu orng na..kalo arr waliband donga nie..tak tau la...ahahahha

Pendamba Mawar said...

haha terbaik la..

BlueiceButterfly said...

~hahaha..terbaik larh..:p

Namee Roslan said...

eh ok gak lirik tu ! hehe.gabung plak dengan eminem ! hehe

Cik Cura said...

nyamuk pun pandai wat lirik eh.. hehe

kim heeruul said...

cepat buat cover.gua nk dgr..haha

**::CIKNUURUL::** said...

amboih,kemain lg dia naa,.hehe,..

cik wanie Lovela (CWL) said...

yunk..hehhe

RinsyaRyc said...

<---pernah ubah lagu gak.. cinta muka buku jadi aku benci dengar ceramah. hak3.. gile je rasa time tu~

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216