TEMAN SETIA

Macam Izara Aishah Pulak!!

ASSALAMUALAIKUM!!!


bangun pagi mesti lapar
aku kalau rasa lapar memang rasa mcam dihantui sangat
seram gila bab-bab makan nie
takut berat bertambah secara riaknya
ok entry tak dak kaitan dengan berat mahupun tinggi


sepatutnya entry nie aku post masa zaman raya dulu lagi
tapi tak tahu atas alasan apa aku post hari nie
ala hari nie pun raya juga kan *nak muruku sambal lebih
macam biasa kalau raya mesti la kita jumpa sedara sejantan semua kan
aku pun sama juga la macam orang lain
padahal hari-hari boleh jumpa
tapi nak gak jumpa time raya
dah la aku jenis setahun sekali baru nampak muka
huahua~~
saja nak bagi sepupu sepapat sepapan rindu sikit
tapi ada benda yang tak best dengan sepupu aku nie


kalau aku balik raya ja mesti nak banding muka aku dengan artis!!
grr~~
aku tak mencarut ok
nie realiti
tiap-tiap kali raya mesti ada ja depa nie nak banding
dah tue artis lain-lain pulak tue
ap muka aku nie boleh berubah mengikut angin monsun ka
hoho


macam tahun nie tetiba sepupu aku cakap
'eh muka atie macam pelakon keranamu laila,cuma kening ja lain sikit'
aku dah la jenis jarang nak tengok TV
dekat 46792 jam juga la aku fikir sapa pelakon tue
baru la teringat
|
|
|
|
\/


izara aishah la pulak
dulu misha omar
lepas tue rafidah
gila rabun sepupu aku
muka aku,muka akulah
tak sama langsung dengan depa nie
haha

ok entry tak dak motif
bye =.=

p/s:: tetap rasa diri ini adalah Tiz Zakiah

NT:: bila nak kurus nie


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

9 sayang gua:

Pendamba Mawar said...

nk top aje..comel2

Ku Azhar said...

amboih!!! :)

cik violet said...

pemes giler muka kau..hehe

RinsyaRyc said...

<--owang ckp kening ala2 ziana zain. tinggi cam rumah.. lebih kurang
camni ----> ^ ^

Farrah yong said...

giler perahsantan betul ;p

Sleepingronin. said...

hebat bleh berubah2...hahah..

Nurul Mazni Sawal said...

hahahaha.. macam2.. boleyh berubah2 yer.. biaselah tu.. :)

Razil Tahir said...

waah!
muka artis neh!! XD

princess said...

muka dia macam muka nyamuk kot . heheh

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216