TEMAN SETIA

Nuffnang Ajak Lepak Chatime

ASSALAMUALAIKUM!!!


baru hari nie aku nak puji si Nuff nie
macam biasa la aku kalau online
mesti buka web wajib
macam churp2,says.my,alexa dengan nuff
sebab nak tengok traffic dengan earning


tadi buka nuff
nampak satu icon dekat sebelah kanan
try la gatai pi klik
tetiba kuar benda nie
|
|
|
|
|
\/

dapat voucher!!
jujur cakap nie first time aku dapat benda macam nie dari NUFF
sebab tue jadi jakun macam nie
tapi aku rasa ramai dapat nie
try buka nuff hampa sekarang
lepas tue klik icon chatime publika 
mesti kuar benda nie
dah kuar check nama hampa dekat voucher tue
pastue print out
dah print pi la outlet chatime pastue bagi dekat cashier dia yang tak taw la lawa ka tak
#Okbai

p/s:: mana aku nak cari dekat penang nie..damn!!




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

kim heeruul said...

gua tak pernah dpt apa2 dr nuffnang..jeles..

Nyamuk Terbang said...

@kim heeruulBE dpt kn

EYFAalias said...

kalau kat penang xde meh pass dekat orang kl. ehehhee

Cik Cura said...

xleyh ajak kawan ke?

hehe

♥yaya budak suka embun♥ said...

jenuh nak p dutamas. hahahaha

Pendamba Mawar said...

xpernah dapat

Pen MErah said...

hopefully dpt invitation utk chatime 2. wuwuwuuuuu

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216