TEMAN SETIA

Segmen 3: NYAMUK TERBANG | Bila Aku Bosan

ASSALAMUALAIKUM!!!!


serius bosan amat hari nie
macam tak bermakna ja hari nie
aishhh apa nie
kena bersyukur sebab dapat jugak nikmat hidup
tapi seyez...sangat bosan
nak buat apa pun tak taw

nak kuar rumah hujan pulak
nak BW memang dah lebam jari wooo
nak nak nak
erghhh tak taw nak buat apa
tetiba dapat idea nak buat segmen
ngehngehngeh
nak join tak??
jom la jom la


SYARAT-SYARAT::



1. Buat entry tajuk 'NYAMUK TERBANG | Bila Aku Bosan'

2. Tempek Banner atas tue dalam entry

3. Senaraikan 5 benda yang hampa buat kalau bosan

4. Link kan ke entry nie

5. Tinggal link dekat ruang komen atau SINI


siap!!!
join la dari biar blog berhabuk
haha
segmen tutup pukul 12 malam nie
sekian

p/s:: lapar pulak..damn!!





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

17 sayang gua:

nick dot anis said...

teringin nak join tapi apakan daya ade esemen perlu di edit..sok pagi mau submit..bw laju2 ni

nurul asma said...

@nick dot anis
http://aleeyaasma.blogspot.com/2011/10/nyamuk-terbang-l-bila-aku-bosan.html
me join ;)

nurul asma said...

http://aleeyaasma.blogspot.com/2011/10/nyamuk-terbang-l-bila-aku-bosan.html
join ;))

Nadzyra said...

http://pure-milky.blogspot.com/2011/10/nyamuk-terbang-bila-aku-bosan.html
saya join dari biar blog berhabuk..=)
hehe

Miss Nurul Atikah said...

saya join..
http://awansamudera.blogspot.com/2011/10/nyamuk-terbang-bila-aku-bosan.html

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehehe nanti rajen akak joined.kalau kakak rajin :P

NOVA said...

nak join.. tapi saya budak baru lg k blogg nie.. tak taw apa2 pon... :/ cemana nak bwt seperti yg ada kt syarat2 tu...

zatiey said...

rase mcm nak join..tgok dlu..nnti lau join zatiey inform k? ^_^

NOVA said...

http://nova-love-saif.blogspot.com/2011/10/nyamuk-terbang-bila-aku-bosan.html

Nyamuk Terbang said...

@NOVAxleh bkk lar

NOVA said...

uurrmm.. saya tak reti dear.. sorry... ^_^

Umie Artoqiemie said...

wuwuwuwuw. aku sedih ni. x dapat join.

Namee Roslan said...

wah wah segment. good :D

zatiey said...

zatiey dah join lah segmen ni..cepat2..tengok2..hehe..

http://cintakukini.blogspot.com/2011/10/nyamuk-terbang-bila-aku-bosan.html

NOOR FATIN said...

dah lama sgt xjoin segmen. heheh

syahirooAhmad said...

cik nyamuk~ cik caer teringin.. :)

iяDiиa said...

http://nurirdinasyazwani.blogspot.com/2011/10/nyamuk-terbang-bila-aku-bosan.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216