TEMAN SETIA

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

ASSALAMUALAIKUM!!


aku dah tak taw nak buat apa masa macam nie
nak settle borang poli banyak lagi binatang yang kena buat
nak update blog gila malas
tak pa lah join ja lah segmen orang
best gak
kuang~~

aku nampak segmen nie dari tadi lagi
tapi malas nak join
gila malas
tak taw la makan apa tadi sebab malas menguasai diri





kalau nak join atau nak taw syarat-syarat klik ja banner atas tue
malas dah aku nak copy

LATAR BELAKANG

aisey...aku cukup lemah pasal nie...nama penuh aku biar la rahsia *padahal ramai taw...
aku dilahirkan pada 16 september....sama la bulan dengan makcik lyssa nie..
cuma dia tua dari aku sikit..hoho
tinggal kat penang
sama juga la dengan makcik nie
tapi haram tak pernah pun jumpa *bila leh jumpa lyssa oii
aku anak tunggal dalam keluarga
dan bakal sambung diploma kejuruteraan mekatronik dekat politeknik
sekian~~


TUJUAN BERBLOG

- ntah aku sendiri pun tak taw...aku nie jenis suka merepek tak tentu hala
nie ja la cara aku nak tunjuk skill merepek aku..huahuahua...tapi disebalik tue
aku ada gak dok bagi nasihat dekat orang dalam blog *bajet bagus
pastue meriakkan diri sensorang dalam nie *motif??
aku start buat blog bulan JUN 2011
sebelum nie aku ada gak blog
pastue sapa tak taw suka sangat dekat blog aku
dia ambik kat dia,bagi pi la
satgi dok teriak pulak
lepas tue aku buat la blog baru nie yang 1087297 kali lagi lawa dari yang lama
*jadah cerita panjang-panjang


ORANG YANG MEMBAWA AJARAN BLOG

- jujur aku cakap first blog aku masuk...blog Bro Ben
seriusly...dari blog lama aku lagi
orang first aku kenai,dia nie lah
pastue makcik lyssa nie
boleh kata 80 % hasil edit blog aku nie
aku ikut tutorial dari makcik nie
*ayat bodek tak ketahuan
lepas tue baru la aku kenai
Yuyu,Nisa Kay...dan sewaktu dengannya...

*****************

lar awat tanya soklan sikit sangat
nak tulis lagi
#okbai 

p/s:: entah berapa juta dah dak nie buat contest dengan segmen...baru hari nie ada kesedaran nak join


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

16 sayang gua:

Asnie said...

salam..asnie datang dari segmen yg same kalu sudi marilah datang kew blog asnie ea..

http://myasrnielife.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Namee Roslan said...

wah wah..dah 3 blog saya tengok join segment ni. hot betul ! :D

YNA said...

salam kenal dear :)

done follow u back :)

Chegu Zubir said...

pergh..rajin giler join segmen..hehehe...jom lepak sini..Sinopsis Filem Alamak Toyol-Box Office 3 November 2011

msredcheesecake said...

Sape pulak amek blog dia tu? Hheee...

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nadzirahzulkafli said...

salam perkenalan...hyee dari segmen yang sama...segmen cik lyssa =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurulauni said...

auni datang... dari segmen yg sama..
jom ziarah ke blog auni..auni ada buat segmen dan bloglist...hehehe

http://nurulauni123.blogspot.com/

Anis said...

Salam perkenalan ..
Dari SEGMEN yang sama . :)
Follow you .. Kalau sudi , singgah and follow kat sini oke ?

http://duniaputerianis.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

MamaKaisah said...

mama dr segmen sama..

http://mama-kaisah.blogspot.com/2011/10/segmen-lys-sa-faizureen-ajak-kenali.html

mama follow ya..
salam ukhuwah...

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Zulfadli Munirah said...

Salam..jemput dtg and follow blog sy juga ye...
Fadlira

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216