TEMAN SETIA

REVIEW | Crazy Safari

ASSALAMUALAIKUM!!!


penat gila kerja hari-hari 13 jam tanpa cuti
diulangi TANPA CUTI
so kalau rasa nak cuti
terpaksa la aku buat akal tak senonoh aku
pening kepala...sakit perut...etc...
ala hampa pun selalu kan buat kerja macam nie
harhar


balik kerja tadi dengan perasaan yang letih lagi mengantuk
perut pula bergendang lagu shuffle *tetiba
pergi godek-godek dapur cari sumber makanan
jumpa megi yang serius tinggal sebungkus ja
*nak upload terlupa pulak nak ambik gambar gara-gara battery hp kehabisan


aku spesis nyamuk kalau makan harus tengok TV
dah jadi macam wajib dah
so aku pun pergi la bukak TV guna spanar dan screwdriver
semua cerita malam nie sangat la haram jadah..
tak dak yang best langsung


terpaksa la bukak DVD pulak
selak-selak kain album DVD
terjumpa la satu cerita yang aku rasa baru wujud kot dalam rumah nie
sebab tak pernah pun jumpa sebelum nie
cerita CRAZY SAFARI
cerita memang dah lama gila
dalam tahun 1991
aku pun tak wujud lagi kot *teka umur aku berapa
jom tengok sikit sedutan cerita nie
|
|
|
|
|
|
\/



haha cerita nampak punggung
err 18sx tak???kehkeh
tapi cerita memang gila kelakar
aku tengok sampai guling gelak *serius bukan memain
haruslah hampa semua cari cerita nie dan tengok sampai habis
tapi rasa dekat kedai vcd memang payah nak jumpa
tapi tadi aku search dekat youtube pun ada
try la tengok weh..aku kasi 5 bintang kot
okbai =.=

p/s:: cerita merapu tapi sumpah best

NT:: tadi gi buat IC , kak tue ingat aku umur 12..okbai



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

kim heeruul said...

bru hari gua pernah dgr cerita tu..
mesti lu layan kan dpt tgk pungung dia..keh keh keh..

Crazy Safari Director said...

Come, i need nyamuk to be my actress.

selamberK said...

12 la sngt umor.hahah

Pendamba Mawar said...

cianya keja tak rehat... :)

cite best tu

ekabukanmakcikkau. said...

hamboihhh perut kau bershuffle eh? kem salam kat perut kau hahhahaa

aimie amalina said...

hayoooo
x penh tgk lagi cite ni
sedap nyeee
mkn smbli tgk cite
kikiki
dah follow sini =]

Namee Roslan said...

ahahha, yeke ? nak try lah tengok !! :D

Terbang Bersamaku said...

tak pernah tgok lagi filem nie..1991..? mmase nei sy umo 3 tahun...huhuhu..layan citer kartun jerlah time tue...huhu..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216