TEMAN SETIA

Kembar Najwa Latif

ASSALAMUALAIKUM!!


nak buat entry ja sebab hujan
jadi mata pun dah buat isyarat lalu lintas suruh buat kepak untuk membelok 
kohkoh *bunyi macam ayam

sebenarnya aku nak buat pengakuan berani mati nie
aku dah jatuh cinta dengan seorang awek nie
habis la kalau Aaron Aziz aku tahu pasal nie
serius dah gila bayang dah dengan dia nie haa...
|
|
|
|
|
|
\/
rembat google ja


kenal tak dia nie??
sapa tak kenal sila pergi hentak kepala dekat dinding bilik masing-masing
haha
aku jatuh cinta dekat budak nie la *aku dah tua dari dia
tapi tapi aku bukan lesbian ok..harap maklum
aku cuma minat dengan dia ja
gaya dia...dan yang paling aku minat GITAR
sebab dia nie pandai main gitar macam aku
aku memang minat perempuan main gitar


first aku kenal dengan dak najwa nie
masa dengar lagu Cinta Muka Buku*Aaron Aziz yang suruh dengar
memang tertarik gila first dengar
pastue godek-godek la lagi detail
tak tahu pulak Najwa nie popular dekat youtube *rasa jakun seketika
dan dan beliau ada kembar taw..
nak tengok??
|
|
|
|
|
|
\/
aaron aziz yang edit!!


sesungguhnya kembar beliau lagi cun dari najwa
okbai

p/s:: ainan tasneem pun aku minat jugak

NT:: tengah cari tempat berlindung angkara entry ini..damn!!



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

13 sayang gua:

bubu laa said...

mne kembar ke3 die..heheheh!...nk gak interframe!...kui3!

sarah hanafiah said...

nak request lagu buleh x ?hehe

KaY 17 said...

hahaha.. ainan tasneem ngan najwa latif dah lama dah femes kat YouTube..
Hang bila lagi woit? cepat2 buat video.. make sure main gitar tau..

Ku Azhar said...

aiyook!!! lagu satu!!

Pendamba Mawar said...

main lagu cinta blog satu...
mana cerita seram???

zatiey said...

zatiey pulak kembar ngn lisa..x caye?? tgok cni :

http://cintakukini.blogspot.com/2011/06/me-lisa.html

hehe *_*

Terbang Bersamaku said...

wah pnadai main gitar jugak..?ada bakat jadi penyanyi nie..

Aaron Aziz said...

Bila masa i edit?

A'an said...

Hahaha omaigod2. Dia ada kembar. Hoho.

kim heeruul said...

kembar dia mmg lg cun..keh keh keh..=p

msredcheesecake said...

ala comelnya kembar najwa tu....nak request lagu bule? hheee

Namee Roslan said...

hehe, alalalal comelnya kembar nyaa...kembar dia lagi comel dr original person. ewahh.

ahsfantasy24 said...

nice blog! ade domo, hehe~

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216