TEMAN SETIA

Akhirnya Terbongkar Rahsia #2

ASSALAMUALAIKUM!!!


hoho
lepas dah kumpul-kumpul soalan dari peminat
akhirnya hari nie gua nak jawab
ciss perasan
nie part 2
sebab part 1 ada dekat SINI


11 benda pasal gua::


sebelum aku jawab...klik jap SINI


TAG KEENAM - ATHIRAH

1. Apa jenama henpon digunakan sekarang?
- SE W508i..henpon murah ja 

2.Senarai kan 11 orang yang terapat dengan anda
- ramai la nak senarai..takut ada yang terlepas
tak pasal-pasal sentap pulak..haha

3.Apakah status anda?
-pelajar...boleh tak jawab macam nie??haha

4.Apakah makanan kegemaran anda?
- laksa penang

5.Apakah lagu feveret anda?
-semua lagu yang faham maksud dia

6.Apa yang membuat anda benci sangat2?
- err....benci kalau orang kutuk belakang 
benci orang yang kuat menipu...tak suka betoi

7. Blog mana yang selalu anda kunjungi?
-yang mana ada dekat bloglist tepi nie
selalu random la..nasib la sapa yang kena
tapi yang komen dekat entry memang wajib la gua terjah balik

8.Ceritakan kenangan cinta anda bersama si dia
- uishhh tak boleh la..satgi Aaron Aziz marah

9.Kalau dapat buat satu permintaan,apakah yang anda mahukan?
-nak betulkan balik hubungan dengan Aaron Aziz..serius!!

10.Kalau dapat peluang melancong,kemana destinasi?kenapa?
- gi disneyland...sebab nampak macam best ja...haha

11.Perancangan masa depan dalam masa lima tahun lagi?
- dah jadi engineer kot..amin...


TAG KETUJUH - ADLINA

1.Cerita serba sedikit pendapat hampa tentang blog aku
-blog comel sangat..macam blog kak ana 

2.Hampa suka kucing takk?Taksuka?Kenapa?
-suka weyh...sama ja soalan dia nie dengan kak dia

3.Apa impian hampa yg dah tercapai?
-dapat tawaran sambung belajar

4.Elmo or Domo?
- of coz la domo

5.Minat KPOP?Kalo minat,band ape?
- minat tapi tak fanatik..ermm minat SUJU 

6.Sapa current CRUSH hampa?
-tak dak kot

7.Tinggi da berat hampa?
-ok lemah dah..haha tinggi 152cm..berat 45kg

8.Makanan pebret hampa?
-laksa penang..gila sedap

9.Kenangan dgn gf/bf yg paling takboleh lupa
- sory takleh jawab

10.Binatang/serangga yg hampa takut
-harimau la kot..haha

11.Current hp yg hampa guna
- SE W508i...hp murah ja

TAG KELAPAN - MIA

1.Nyatakan tentang diri kamu dalam 5 perkataan
-saya seorang nyamuk yang cantik...haha

2.Kamu rasa kamu cantik.kacak bila..
-orang puji..ehh awak cantik la..haha

3.Cinta pertama kamu masa kamu berusia?
-tudiaa...masa darjah 6..gatai gila

4.Lebih suka membaca atau menonton
- dua-dua tak suka..suka tidur..

5.Namakan satu buku.cerita kegemaran kamu dan kenapa?
-Harry potter..serius layan sampai habis woo..sebab cerita dia pelik

6.Apa yang akan kamu lakukan pada hari perkahwinan seseorang
pernah suka dulu?
-pi ja buat tak taw

7.Suka budak-budak?Kenapa?
-suka gila..sebab budak-budak semua comel

8.Suka berangan?
-hobi masa lapang weyh

9.Berapa kerap kamu update blog dalam seminggu?
-hari2 update kalau tak busy

10.Apa benda yang wajib ada dalam beg tangan.poket seluar kamu?
-dompet,tisu,hp dengan chewing gum

11.Apakah impian yang kamu ingin capai?
- nak berjaya dalam semua bidang yang diceburi..amin

TAG KESEMBILAN- AMY

1.Jika korang diberikan cuti setahun dan pergi bercuti,
ke mana korang akan pergi?
- nak pusng malaysia...banyak lagi tak pergi

2.ciri2 wanita/lelaki idaman korang...
- dah dapat dah ...alhamdulillah

3.perkara yang boleh membuatkan korang tersenyum
walaupun tengah sedih?
- kalau ada yang pandai pujuk...Aaron Aziz ja tahu..haha

4.Kenangan yang korang tak boleh lupa masa di sekolah?
-masa form 5 accident..kaki patah..dua bulan tak gi sekolah
start sekolah kena ambek trial spm...

5.cita2 korang masa kecil,sama tak macam cita2 sekarang?
-cita2 dalam masa sejam pun boleh berubah...haha
tak tahu la suka sangat nak jadi macam-macam
tengok orang jadi cikgu..sibuk nak jadi cikgu..
sekarang nak jadi engineer lak..haha

6. impian koran,yang korangg nak sangat capai?
-berjaya di dunia dan akhirat

7.siapa orang yang korang paling percaya utk cerita masalah peribadi?
-Aaron Aziz..

8.binatang yang paling korang suka,sebab?
-kucing..dulu tak suka dengan kucing..bila dah besar
nampak kucing nie comel sangat

9.waktu korang tgh berjln,tetba nmpk org tgh pkul kucing?
-weyh kucing tue binatang kesayangan nabi..serius tak suka orang seksa binatang
rasa macam nak ja balas apa yang dia buat kat binatang tue

10.apa pndpt korang tentang blog amy
- dah ok dah tue..blog dah tak berat macam dulu

11.bolehkah kaum perempuan hidup tanpa lelaki

-macam soklan sains ja..haha...takleh la sebab allah jadikan kaum hawa dan adam 
yg saling memerlukan

p/s:: terima kasih kepada yang tag 


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

Ku Azhar said...

waaaaaaaaa

nurul diana said...

terbaekkkk :P

izwanyusof said...

darjah 6 dah bercinta? maju2..

Namee Roslan said...

wah, banyak gila ques and ans. :D

Cik Lobak Lobak said...

tengs menjawab hehehe

Amy Eleina said...

hoyuuuu..aaron aziz x lepas..hehehe.. thanks.. ^^

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216