TEMAN SETIA

Sama Tak Macam Aku

ASSALAMUALAIKUM!!!


hari nie agak la free sikit
dari semalam ke hulur ke hilir
penat woooo
makan pun tak sempat
ok tak dak sapa nak tanya kan


sebenarnya hari nie otak dah tepu
idea nak update pun tak dak
maka entry kali nie adalah seringkas yang mungkin


aku cuma nak share ja benda-benda yang wajib ada bila aku bosan
wahaha
tapi semua adalah makanan
serius!!!



serius sedap
aku dulu kalau air kotak bukan minum sangat pun
aku minum cincau dengan soya saja
sebab bila tengok air macam nie
rasa pelik dan tak terasa nak minum
tapi ntah macam mana boleh terminum
dan rasa nak minum lagi
*ayat macam tak sekolah..haha




tengok nie
ingatlah Amanwan
wahaha
aku beli 5 botol
tapi bukak peti ais tinggal sebotol nie ja
damn!!!
tapi sedap wooo
sapa cakap budak-budak ja leh minum??


nie lah cekelat yang aku makan tak habis semalam
kalau cadbury aku makan yang nie ja
yang lain tak makan
tambah-tambah Dairy Milk
lagi la tak makan


cekelat nie eh gula-gula
suwiiittt gitu
eyackkkssss
ntah apa orang panggil nie
yang pasti bukan max24x7 *takdak kaitan
tapi sedap la
makan banyak-banyak
leh kencing manis


nie la air tin yang aku paling minum pun
yang lain tue jarang la aku belasah
tapio orang cakap
minum ice lemon tea banyak-banyak
buah pinggang leh rosak
yer eh??


wahaha nie makanan zaman hingusan nie
sampai sekarang aku belasah lagi benda nie
dulu mak aku jual keropok
aku jer yang tolong perabis
tapi bayar ok


********************

AMARAN::

Makanan di atas tidak baik untuk kesihatan
sila jangan amalkan!!


p/s:: aku makan benda nie pun seminggu sekali ja

NT:: lepas habis tulis..baru sedar..banyak lagi kerja tak siap...
yang tag aku tue...sat gi aku jawab soklan




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

11 sayang gua:

Tengku Nizam said...

wah!! samelah kite.. sedap glew suma kt atas tu.. tpi super ring rien pling suke.. nme pn dkt sme hahahaha lau rien mkn rien susun kt jari dulu.. mcm cincin hahahaa


p/s: MALAS NK SIGN OUT TENGKU NYE ACC HEHE

Ku Azhar said...

nk yg vitagen!!! :)

Pendamba Mawar said...

dalam banyak2 PM minat air soya je..

Dalila Hamid said...

yg x leh makan tu la yg mggoda perut... :)

Ratu Satin said...

Sedapnye makanan kat atas tue... :) tp agak2 Sama x rasanya bila nama awak kena TAG??? heheheee.... :)

Yayan. said...

ahhhh lame gile sudah tak makan super ring ;(

Namee Roslan said...

tapi super ring dah tak rasa macam dulu dah kan. skang ni adunan lain agaknya. dah macam kurang rasa. heheh. dulu lg pekat rse cheese dia tu. yela, lg banyak ler brg pewarna nya :P

FarhanahAdzlan said...

air kotak..air tin keropok tu espicially twisties tu memang tak elok..

air tin..air kotak dan termasuk skali air bergas boleh mematikan cell dalam badan kita sedikit demi sedikit..Kesan dia tak nampak sekarang..tp di kemudian hari...

kalau keropok plak die mempunyai energy yang sangat tinggi yg boleh menyebabkan pembakaran dalam badan kita dan selpas tu kropok tu akan jadi arang dan ia akan tersimpan dlam bdan..Tak caya leyh bakar twisties tu then die akan jadi api yg besar and akan jadi arang..

ehh macam panjang plak..klau nk tau bnyak tnya saya la ek..saje nk kongsi sikit info..=)

antechno said...

Blogwalking

Nurul Faezah said...

Yang no 4 tuh kita sama! Mmg sedap! ^^,

Kawan sy panggil gula2 nyotnyot.=P heee

kim heeruul said...

btw lu silap.
vitegen baik untuk usus & perut..sekian..hik hi khik..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216