TEMAN SETIA

Kelebihan Add Facebook Aku

ASSALAMUALAIKUM!!!





hari nie kita akan membaca
seribu satu sebab hampa kena add FB aku
hahaha
|
|
|
|
\/

1. Tak reti ka tengok 'about me' panjang lebaq sampai orang nak muntah baca..baca tue dulu sebelum add...kalau tak jangan harap aku nak approve...takut stalker pulak


2. Nanti kalau aku masuk contest boleh la aku menyusahkan hampa untuk like gambar aku yang lawa tue


3. Boleh hampa baca wall post aku dengan kapel aku yang sweet gila babi..babi pun tak sweet macam kami...


4. Aku upload gambar sampai 368268 untuk satu album..nanti hampa like la..baru aku rasa hot..tambah pulak gambar aku pi mekah ada bodyguard jaga 24jam..hang ada??ha jangan lupa buat fake profile muka aku..boleh aku heboh satu dunia...nerakanya....


5. Aku boleh invite hampa untuk event macam haram jadah..jangan lupa attend...kalau tak aku saman


6. Hampa akan mengalami sindrom demam yang berpanjangan bila baca status aku yang suwiiittt....hello kiteww tengah mamam niewww....orang tengah koma boleh mati


7. Hampa boleh komen gambar aku dengan perkataan 'eh comelnya' dan aku akan membalas 'taklah' pastue hampa balas lagi 'betul comel'..aku balas lagi 'mane ader beseww2 jeww'...jahanam...sampai esok tak habis


8. Aku boleh penuhkan friendlist aku cepat-cepat..pastue buat FB nombor dua..pastue suruh orang yang sama add...boleh aku cepat ada 3 4 5 FB dengan friendlist orang yang sama....waterpark...


9. Hampa boleh dengan suara aku nyanyi...suara aku sedap woo..sampai orang yang sembelit pun boleh cirit-birit dengan jayanya...jangan lupa like...lembu...

10. Boleh aku hantar chat banyak-banyak..'hi,how are you..i'm back'..bodo..nie virus lah


****************


so apa lagi cepat-cepat la add

p/s:: aku di atas bukan gua #kbai



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

25 sayang gua:

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

mcm gampang !!~ #okbai!

Ku Azhar said...

garang gle...

DaYaH JeLitA said...

cilakak aku nak remove ang skang...muahahaha..perli baik mnyaa

Sinichi Edogawa said...

cibai jerk... wakaakkakkak

Rosalia said...

hakhakhaj.tak jd nak add. cancel request la.hahah

Rizal Murad said...

Fuyoo..Water park..haha..

fierul said...

perh ko perli sape nie ..? hehe

erleena said...

haha mndalam ayt !

Pendamba Mawar said...

makan dalam....:)

ADEEYA said...

Huhuu pedas ayat perli sape

kim heeruul said...

haha..mcm cilaka..
tp yg 1st tu gua sokong..^^

einz said...

owh...ok2....add awk ep atie~

Umie Artoqiemie said...

macam entry politik je ni . hahaha.

onie said...

berbaur sinis+perli,memang tu realiti sekarang,menyampah..eh realiti?

cik violet said...

errr..tkt nye..ni y nak remove nih..ahah

cik ika said...

takutnye..

RinsyaRyc said...

ceyh.. kelebihan tu mmng best. hahaha

era kecik said...

banyak kelebihan tu.. gee~

msredcheesecake said...

add msred la....hheee

merahitujambu said...

ahaha..igtkan awok tadi

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sindiran tajam tu dik.. sapa2 yg terasa maka dia yg makan cili itu.. kan??

Namee Roslan said...

ada acc fake ke ?? :) mmg banyak. so hati2 upload gmbar :)

ekabukanmakcikkau. said...

nilah orang yang aku carik . lepas aku add aku lempang engko hahha

atiqa aris said...

haha pedas gle.cam nganjeng agas2 kat fb yg desperate je.haha

IkhAnif said...

atoyai..maju ayat pemerlian ko..dasyat kut..~_~

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216